26 Φεβρουαρίου 2017

ΦΩΤΟ-Τα 'λεγε ο Άδωνις εδώ και χρόνια... τώρα ήρθε ο Κουβέλης να τα παραδεχθεί

Εδώ και 2 χρόνια ο Τσίπρας συνεχώς ρωτάει στη Βουλή "γιατί το Δεκέμβριο του 2014 δεν κλείσατε την αξιολόγηση και αποδράσατε με εκλογές. Θα σας απαντήσω εγώ:
Επενδύατε σε αριστερή παρένθεση και ελπίζατε να επανέλθετε στην εξουσία"... Φυσικά ο Τσίπρας κρύβει ότι σε συνεννόηση με τον Κουβέλη έριξαν τον Σαμαρά μέσω της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας...

Τώρα ήρθε ο Κουβέλης να επιβεβαιώσει ότι πράγματι σε συνεννόηση με Τσίπρα έριξε τον Σαμαρά παραδεχόμενος "μου έκανε πρόταση ο Σταμάτης να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας αλλά την απέρριψα γιατί ήθελα να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία" ... για να μην αναφέρουμε ότι ακόμα γελάει ο κόσμος με την παραδοχή του πως στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 αν και Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ!!!

Άλλη μια δικαίωση του Άδωνι που έλεγε ακόμα και όταν η ΝΔ ήταν εξουσία πως ο Κουβέλης έχει ταυτιστεί με τον Τσίπρα



Τα λεγε ο Άδωνις από το 2014


Τελευταία τα είπε στην Πάτρα στις 15.01.2017


Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε και τις δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη. «Ο κ. Φώτης Κουβέλης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι κάνει μηδενιστική αντιπολίτευση και ότι οι εκλογές δεν πρέπει να συμβούν γιατί θα βλάψουν τον τόπο, διότι ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Προσέξτε, αυτό το είπε ο κ. Φώτης Κουβέλης που έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά τον Δεκέμβριο του ’14 και έφερε αυτούς του άχρηστους στην εξουσία».