12 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνι: Παθολογικός ψεύτης ο Τσίπρας-Πάλι με βρίζει ο μεθυσμένος Πολάκης!

Και τι δεν… είπε το στόμα του Άδωνι Γεωργιάδη κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. "Παθολογικός ψεύτης" ο πρώτος, "άχρηστος", "αγράμματος", "τραμπούκος" ο δεύτερος.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι γνωστό πως είναι… ασυγκράτητος. Και το απέδειξε για άλλη μια φορά το πρωί της Κυριακής (12.02.2017) όταν καλεσμένος στην εκπομπή του Epsilon "Επιτέλους ΣΚ" πέρασε… γενεές δεκατέσσερις τον πρωθυπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, χρησιμοποιώντας βαρύτατους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέμεινε στο θέμα του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι και τη συνάντηση με στελέχη της τράπεζας Ρότσιλντ λέγοντας πως «δεν έχω λάβει επίσημη απάντηση, θα μου απαντούσε ο Τσακαλώτος αλλά προηγούνται οι διαπραγματεύσεις και δεν τον κατηγορώ γι’ αυτό».

Διερωτήθηκε όμως «ο Τσίπρας έχει την τεχνική δυνατότητα να μιλήσει με τους Ρότσιλντ για ένα τόσο εξειδικευμένο τραπεζικό θέμα;» και έβαλε στο τραπέζι τα… αγγλικά του Έλληνα πρωθυπουργού. «Δεν τον κατηγορώ» είπε αλλά συνέχισε λέγοντας: «Εγώ που ξέρω καλύτερα αγγλικά από τον Τσίπρα, θα μπορούσα να πάω να μιλήσω με τους Ρότσιλντ χωρίς οικονομικούς συμβούλους να μου εξηγούν τι είναι αυτά που μου λένε;».

Αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν σταμάτησε εκεί. Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «παθολογικό ψεύτη»! Είπε χαρακτηριστικά: «Ο άνθρωπος είναι παθολογικός ψεύτης. Δεν έχει γεννηθεί, στο λόγο της τιμής μου, τέτοιος ψεύτης σαν τον Αλέξη Τσίπρα. Αν τον γνώριζε ο Βαρώνος Μινχάουζεν, θα τον είχε πόστερ στο δωμάτιό του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Αλλά δεν γλίτωσε τον… εξάψαλμο ούτε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Μια κόντρα που κρατάει καιρό, συνεχίστηκε, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. «Δεν έχει νόημα να απαντήσεις στον Πολάκη γιατί εκτός όλων των άλλων πιστεύω ότι είναι και τρομερά αγράμματος», είπε και τον χαρακτήρισε τραμπούκο, ενώ επικαλούμενος φράση από την Ιλιάδα ("άχθου αρούρης") "στόλισε" τον Παύλο Πολάκη ως «βάρος της γης (σ.σ. αυτό σημαίνει το "άχθου αρούρης"), άχρηστος τελείως».

Click4more: Κόντρα Άδωνι με Τσίπρα και Πολάκη για την “πειραγμένες τιμές” φαρμάκων
Αναφερόμενος στις καταγγελίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για το ΚΕΕΛΠΝΟ είπε: «επειδή το λέει ο Πολάκης υπάρχει σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ; Ένα χρόνο ψάχνει η Δικαιοσύνη, είναι στο προκαταρκτικό στάδιο, δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη. Στην Ελλάδα παρασυρόμαστε από αυτούς τους επαγγελματίες ψεύτες που μας κυβερνούν. Μέχρι να καταλήξει η Δικαιοσύνη ότι υπάρχει σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ, μέχρι να υπάρξει καταδίκη, η σωστή απάντηση είναι δεν υπάρχει σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο Τσίπρας υιοθετεί όλη αυτή τη φρασεολογία με διάφορα ψεύδη, πιστεύω παρασυρόμενος από τον Πολάκη».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε και ένα post που έκανε στη σελίδα του στο Facebook τα ξημερώματα ο Παύλος Πολάκης. Ένα post που έγραφε: «Γεωργιάδη και στο Κεελπνο είσαι μπλεγμένος ως τα μπούνια και με τα δελτία τιμών φαρμάκων έκανες παιχνίδια και αυτά που γραφεί η Εφ.Συν (σ.σ. δημοσίευμα του Σαββάτου) ισχύουν και προφανώς δεν είναι τα μόνα».

«Είναι η 25η φορά που στις 02:00 τα ξημερώματα ο υπουργός Υγείας βρίζει τον Γεωργιάδη στο Facebook για όλα αυτά που φαντασιώνεται», είπε αρχικά και πρόσθεσε με άκρως ειρωνική διάθεση: «προφανώς έχει πιει και 5-6 ρακές εκείνη την ώρα για να κάθεται να γράφει αυτές τις αηδίες».

Και μετά έβαλε στο… "κάδρο" τον Αλέξη Τσίπρα: «Αναρωτιέμαι ο πρωθυπουργός, ο οποίος υποτίθεται ότι κυβερνά τη χώρα, δεν βλέπει ότι ξεφτιλίζεται η κυβέρνησή του έτσι;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Πάλι με συκοφαντεί υπό την επήρεια ρακής ο Πολάκης

Λίγο αργότερα ο Άδωνις σχολίασε νέα μεταμεσονύχτια επίθεση του Πολάκη, μετά από κατανάλωση ρακής, γράφοντας στο Twitter: "Μονίμως στις 02:00 προφανώς υπό επήρεια ρακής συκοφαντεί, αφού φρόντισε να μην αρθεί η ασυλία. Η ντροπή της Κρήτης"