06 Φεβρουαρίου 2017

Μετά το Brexit ήρθε το «marriage - exit» για τον Νάιτζελ Φάρατζ: Συζεί με νεαρό γκομ@νάκι

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, ένας από τους φανατικούς υποστηρικτές της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ αφού πέτυχε τον σκοπό του, ήρθε τώρα η στιγμή να κοιτάξει και την προσωπική του ζωή...Τον έρωτα βρήκε πρόσφατα στα μάτια μιας 37χρονης Γαλλίδας πολιτικού ο 52χρονος Νάιτζελ Φάρατζ, υποστηρικτής του Brexit και αρχηγός του UKIP από το 2010 ως τον Ιούλιο του 2016. Η 50χρονη Γερμανίδα σύζυγός του Κίρστεν Φάρατζ έβγαλε τη βέρα της, αφού οι φήμες στον βρετανικό Τύπο φουντώνουν για την «έξοδο» που έχει βάλει στόχο να κάνει ο Βρετανός πολιτικός από το γάμο του.


Ο Φάρατζ «συνελήφθη» από τους παπαράτσι να βγαίνει από την ερωτική του φωλιά, μια κατοικία στο Τσέλσι στο Δυτικό Λονδίνο εκεί, όπου το τελευταίο διάστημα συζεί με την Γαλλίδα πολιτικό Λορ Φεραρί. Ο ίδιος ο Φάρατζ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους την Παρασκευή το πρωί για την νέα του σύντροφο χαρακτήρισε «ανοησίες» τα περί σχέσης με την 37χρονη Γαλλίδα και ισχυρίστηκε ότι την βοηθά επειδή δεν είχε πού να μείνει.

Ο Βρετανός πολιτικός και η Φεραρί είναι παλιοί γνώριμοι. Συναντήθηκαν στο Στρασβούργο το 2007, όταν εκείνος ήταν ευρωβουλευτής και εκείνη σερβιτόρα σε εστιατόριο ενώ αργότερα ο Φάρατζ την βοήθησε να βρει δουλειά στην ευρωβουλή. Τώρα η Φεραρί είναι επικεφαλής μιας think tank, η οποία κατηγορείται ότι χορήγησε δημόσιο χρήμα στο UKIP, όταν ο Φάρατζ ήταν ο αρχηγός του.

Η σύζυγος του Βρετανού πολιτικού, Κίρστεν Φάρατζ


Το UKIP ελέγχεται από την αρμόδια αρχή στη Βρετανία για να διαπιστωθεί αν έλαβε ή όχι παράνομα το ποσόν των 400.000 λιρών από την think tank «Institute for Direct Democracy in Europe» (IDDE) με ευρωσκεπτικιστική φιλοσοφία, στην οποία επικεφαλής είναι η Φεραρί. Τον περασμένο μήνα η Γαλλίδα πολιτικός συνόδευσε τον Νάιτζελ Φάρατζ στην Ουάσινγκτον και πήγαν μαζί σε πάρτι που έγινε στην αμερικανική πρωτεύουσα για τον εορτασμό της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι φίλος του Βρετανού πολιτικού.

Η Γαλλίδα Λορ Φεραρί


Η Φεραρί έχει γεννηθεί στο Επινάλ της βορειοανατολικής Γαλλίας, σπούδασε αγγλικά στο πανεπιστήμιο του Στρασβούργου και έκανε μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία στο ίδιο πανεπιστήμιο. Η ίδια, όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Νάιτζελ Φάρατζ, απάντησε ότι εκείνος την βοηθά επειδή βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση από την στιγμή που το ευρωκοινοβούλιο σταμάτησε να χρηματοδοτεί το IDDE.