13 Φεβρουαρίου 2017

Αυτή είναι η νέα βασίλισσα του Instagram -Φοιτήτρια Νομικής, σέξι, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο [εικόνες]

Μια φοιτήτρια Νομικής από την Αυστραλία έχει γίνει διάσημη στο Instagram ποζάροντας φωτογραφίες της με εξωτικά ζώα από τα ταξίδια της ανά τον κόσμο.
Ο λόγος για τη Σάρα Κόχαν, 22 ετών, που πλέον από πολλούς χαρακτηρίζεται ως η «νέα βασίλισσα του Instagram». Η Σάρα τα τελευταία χρόνια περνάει τον καιρό της ταξιδεύοντας σε εξωτερικά μέρη του κόσμου, όπου και φωτογραφίζεται, είτε μόνη, είτε με άγρια ζώα.




Ετσι, οι περίπου 250.000 ακόλουθοί της στο Instagram την έχουν δει να ποζάρει δίπλα σε καρχαρίες, σε φάλαινες, ακόμη και σε γουρούνια. Εχει βρεθεί σε μέρη όπως τα Νησιά Κουκ, τα νησιά Μπόρα-Μπόρα, η Χαβάη, οι Μπαχάμες, η Ευρώπη, αλλά και η Βόρεια Αμερική. Συνήθως, δε, στα ζεστά κλίματα ποζάρει μόνο με το μπικίνι της, αποκαλύπτοντας την ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνισή της -που είναι, φυσικά, και ένας από τους λόγους της «επιτυχίας» της.




Η 22χρονη έχει ολοκληρώσει προγράμματα ανταλλαγής μαθημάτων στα διάσημα πανεπιστήμια Χάρβαρντ και Κολούμπια, ενώ θέλει να κάνει την πρακτική της στο Διεθνές Εγκληματικό Δικαστήριο, στην Ολλανδία.




Οπως είπε η ίδια, περιστασιακά δουλεύει και ως νταντά, για να βγάζει τα έξοδά της όταν σπουδάζει, ενώ αποκάλυψε ότι αρχικά χρηματοδοτούσε η ίδια τα ταξίδια της, αλλά τώρα πια έχει συνάψει συμφωνίες με χορηγούς, όπως τα γνωστά ξενοδοχεία Four Seasons και Ritz Carlton.



Πηγή: The Sun