07 Φεβρουαρίου 2017

Kαταζητείται ζευγάρι που έκανε στοματικό έρωτα μέσα σε αμερικανικό δικαστήριο! [εικόνες]

Μια χαρά παιδιά φαίνονται... πως κατέληξαν σε δικαστήριο; Μυστήριο πράμα!

Ότι πολλοί αρέσκονται να μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές στα social media είναι γνωστό. Αλλ’ αυτό που έκανε στο λογαριασμό της στο Twitter μια γυναίκα απ’ το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα ξεπερνά κάθε όριο...
Η 26χρονη Μπρίτνεϊ Τζόουνς ανήρτησε την περασμένη εβδομάδα ένα βίντεο που τη δείχνει να κάνει στοματικό σεξ με τον 35χρονο Τζερεμάια Ρόμπινσον σ’ ένα δικαστικό μέγαρο στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών!

Σύμφωνα με τη NY Daily News η αστυνομία διεξάγει έρευνα για «αφύσικη και λάγνα συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο».

Το βίντεο εξαφανίστηκε, βέβαια, απ’ το λογαριασμό της νεαρής γυναίκας, αλλά στα προφίλ της στα social media η Τζόουνς εμφανίζεται να καυχάται γι’ αυτό.


Πάντως, μετά το συμβάν, η 26χρονη εξαφανίστηκε και την αναζητεί η αστυνομία. Δεν είναι πάντως άγνωστη στις αρχές: εκκρεμεί εις βάρος της μήνυση για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παραβίαση των όρων αναστολής της, ενώ έχει μείνει δύο μέρες στη φυλακή λόγω χρεών.

Στις 31 Ιανουαρίου επρόκειτο να εμφανιστεί στο δικαστήριο επειδή δεν είχε πληρώσει κάποια πρόστιμα. Πράγματι πήγε εκεί, αλλά στο διάδρομο εντόπισε έναν άνδρα να κάθεται σ’ έναν πάγκο.


Έβγαλε το smartphone απ’ την τσέπη της, τον πλησίασε και κατέγραψε τη συνέχεια της γνωριμίας τους στα 34” του βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό της...

Το περιστατικό κατέγραψαν κι οι κάμερες ασφαλείας του δικαστηρίου. Η ίδια έγραψε στο Twitter για το βίντεο που ανήρτησε: «επιτέλους βρήκα έναν τρόπο να ξοφλήσω τα χρέη μου. Αλλά σσσσ, ούτε κουβέντα παραπάνω.»

Η Daily Mail ανέβασε αυτό το βίντεο:


Η 26χρονη έχει έναν γιο κι κάνει στριπτήζ σε μπαρ του Τζάκσονβιλ. Μιλώντας σε τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα ο πατέρας της είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη του κάνει κάτι τέτοιο. Προ διετίας είχε ανεβάσει στο Facebook ένα βίντεο που την έδειχνε να κάνει έρωτα μ’ έναν άνδρα.
«Δεν είναι ότι ντρέπομαι για την κόρη μου», είπε. «Αλλά με έχει απογοητεύσει...»