06 Φεβρουαρίου 2017

Αυτό θα πει σόου: Τα ακροβατικά της Lady Gaga στη σκηνή του Super Bowl

Η μοναδική Lady κατέβηκε... πετώντας από την κορυφή του σταδίου με τη συνοδεία 300 drones - Μέσα από τα τραγούδια της τόνισε τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και κάλεσε σε ενότητα - Σταμάτησε για μερικά δευτερόλεπτα για να πει απλά: «Γεια σου μπαμπά, γεια σου μαμά»
Ο τελικός του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου είναι γεγονός και το σόου της Lady Gaga επίσης που θα αφήσει εποχή. Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβηκε χθες βράδυ στη σκηνή του ημιχρόνου Super Bowl δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό σε μία παράσταση που μάγεψε το πλήθος.

Ξεκικώντας από την κορυφή του NRG Stadium στο Χιούστον και αφού «προειδοποίησε» το κοινό πως αυτό δεν θα είναι ένα συνηθισμένο σόου, έχοντας πίσω της τον σκοτεινό ουρανό και τα φώτα της πόλης ξεκίνησε να τραγουδά με τον δικό της μοναδικό τρόπο το «America The Beautiful».

Κάπως έτσι και με 300 drones να τη... συνοδεύουν στον ουρανό η Gaga «πέταξε» στη σκηνή
κρεμασμένη από σύρματα με την εναέρια ακροβατική της επίδειξη να κερδίζει τις εντυπώσεις. Φορώντας ένα υπέρλαμπρο ασημί κορμάκι το οποίο συνδύασε με ασορτί μπότες η ερμηνεύτρια τραγούδησε τον εναλλακτικό -όπως θεωρείται για πολλούς- εθνικό ύμνο της Αμερικής: «Αυτή η χώρα είναι η χώρα σου».

Καλώντας τον αμεικανικό λαό να είναι ενωμένος και τονίζοντας τη διαφορετικότητα της χώρας της η Lady τραγούδησε μερικές από τις διάσημες επιχτυχίες όπως το «Let's Dance», το «Poker Face» το «Bad Romance» και το «Born This Way», ένας ύμνος στην διαφορετικότητα των ανθρώπων και στην αποδοχή τους ανεξάρτητα από την εθνικότητα και τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Στα 13 λεπτά του υπέρλαμπρου σόου η 30χρονη δεν κατάφερε να αλλάξει πολλά κοστούμια, η πληθωρική της εμφάνιση όμως ήταν αρκετή για να καθηλώσει όσους βρίσκονταν από κάτω αλλά και όλους τους άλλους που παρακολουθούσαν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Την ώρα που τραγουδούσε στο πιάνο την μπαλάντα της «Million Reasons» η Lady Gaga, Stefani Germanotta όπως είναι το πραγματικό της όνομα, σταμάτησε για μερικά δευτερόλεπτα φωνάζοντας: «Γεια σου μπαμπά, γεια σου μαμά».



Να σημειωθεί πως το Χιούστον διοργάνωσε για τρίτη φορά στην ιστορία του το Super Bowl -μετά το 1974 και το 2004- ένα γεγονός για το οποίο η πόλη δαπάνησε περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια, αλλά αναμένεται να έχει κέρδη ύψους 500 εκατομμυρίων.