15 Φεβρουαρίου 2017

Κανονικά τα δελτία ειδήσεων απόψε - Δεν θα υποβαθμιστεί το σήμα του MEGA

Δεν θα πέσει «μαύρο» στο Mega από την Digea - Αναστέλλεται και η στάση εργασίας την ώρα των δελτίων ειδήσεων των ιδιωτικών σταθμών

Μέχρι την έκδοση της απόφασης της προσωρινής διαταγής επί της  προσφυγής που κατέθεσαν οι ενώσεις εργαζομένων του Mega δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή, άρα και δεν θα γίνει υποβάθμιση του σήματος του Mega από την Digea.

Αυτό σημειώθηκε ως εξέλιξη σήμερα μετά το σημερινό δικαστήριο στο οποίο οι εργαζόμενοι ζήτησαν να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης Digea τον Μάρτιο. Η απόφαση του δικαστή αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες αλλά μέχρι τότε δεν μπορεί να γίνει κάποια μεταβολή από την Digea.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης δεν θα πέσει «μαύρο» στο κανάλι και αναστέλλεται και η στάση εργασίας την ώρα των δελτίων ειδήσεων των ιδιωτικών σταθμών που είχε εξαγγελθεί για απόψε.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της δηλώνει ότι παραμένει σε εγρήγορση με διαρκή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων των Ομοσπονδιών ΠΟΣΠΕΡΤ και ΠΟΕΣΥ, ώστε να επανεκτιμηθούν τα νέα δεδομένα και ενδεχόμενες συνδικαλιστικές ενέργειες.

«Η ΠΟΣΠΕΡΤ δηλώνει και το έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις διώξεις απ’ όπου κι αν προέρχονται, ούτε βέβαια και η σημερινή αγωγή του… STAR!! Ενάντια στον αγώνα μας για να μην πέσει μαύρο στο MEGA» καταλήγει η ανακοίνωση.