18 Φεβρουαρίου 2017

ΦΩΤΟ-Πάλι γελάει ο κόσμος με το μαλ@κα που γράφει τα non paper του Μαξίμου και μορφώνεται απ' το ίντερνετ

Στην αντεπίθεση της πλάκας περνά το Μαξίμου προκειμένου να διαψεύσει δικές του διαρροές περί διαγγέλματος Τσίρπα τη Δευτέρα. Προς τούτο εφάρμοσαν πάλι την προφιλή του τακτική των «non paper», μετά την ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία, επικαλούμενη δημοσιεύματα, καλεί την κυβέρνηση να μην βάλει χέρι στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων.

Φυσικά επειδή η μόρφωσή τους είναι επιπέδου διαδίκτυου, μπέρδεψαν...
την ηλικία που έχει το αλεπουδάκι στη γνωστή παροιμία γράφοντας "εκατό η αλεπού, εκατόν ένα το αλεπουδάκι" ενώ η παροιμία λέει "εκατό η αλεπού, εκατό δέκα το αλεπουδάκι"
Σύμφωνα με το Λεξικό της Κοινής Νεοελληνικής: Eκατό χρονών η αλεπού, εκατόν δέκα το αλεπουδάκι: για κάποιον που παριστάνει τον πολύ έμπειρο και που νομίζει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει ή να ξεγελάσει κάποιον άλλο μεγαλύτερο και εμπειρότερο.
Στον Μπαμπινιώτη: η αλεπού εκατό χρονών, το αλεπόπουλο εκατό δέκα: για νέο άνθρωπο που παριστάνει τον παντογνώστη σε μεγαλύτερους και εμπειρότερους.
Στο διαδίκτυο η ηλικία του αλεπόπουλου γίνεται και 101. 
Χώρια που το ερωτηματικό που έβαλαν στο τέλος κολλάει μόνο στον καμμένο εγκέφαλο του αμόρφωτου που γράφει τα non paper



Διαβάστε και τη διάψευσή τους να γελάσετε αφού η ΝΔ δεν αναφέρθηκε σε διάγγελμα του Τσίπρα τη Δευτέρα το βράδυ... μια είδηση που διακινούσαν μόνοι τους:

«Η ΝΔ, για μια ακόμη φορά, προσπαθεί και πάλι να δημιουργήσει αναταραχή σε βάρος των πολιτών. Διαρρέει ψευδώς ότι:

- Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη δήθεν «δήμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων».

- Ο Πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα τη Δεύτερα το βράδυ, μετά το Eurogroup.

Η ΝΔ επιμένει να δίνει ψεύτικες "ειδήσεις" σε φιλικά της μέσα ενημέρωσης για να καλέσει στη συνεχεία την κυβέρνηση να τοποθετηθεί επί ανύπαρκτων θεμάτων.

Εκατό η αλεπού, εκατόν ένα το αλεπουδάκι;».