02 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Καβγάς on air της Τσαπανίδου με δημοσιογράφο του Star: «Θες να πάρεις την θέση μου;»

Η παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου και ο ανταποκριτής του Star στις Βρυξέλλες Θάνος Αθανασίου, είχαν έντονο διάλογο ζωντανά στον αέρα στην εκπομπή της Πέμπτης.

Η Πόπη Τσαπανίδου επέμεινε στην ερώτηση της αν θα υπάρξει τελεσίγραφο από τους δανειστές προς την ελληνική κυβέρνηση τις επόμενες μέρες. Ο ανταποκριτής επέμενε από την πλευρά του πως δεν πρόκειται να στείλουν τελεσίγραφο και θέλησε να κάνει μια ευρύτερη ανάλυση στο θέμα. Η Πόπη, όμως, πέρασε σε επόμενη ερώτηση με τη φράση «κωδικός Grexit». Τότε, ο Θάνος Αθανασίου εκνευρίστηκε, καθώς ήθελε να ολοκληρώσει τα περί τελεσίγραφου και ακολούθησε ένας πρωτοφανής καβγάς μεταξύ παρουσιάστριας και ανταποκριτή.

Ο διάλογος τους

Ανταποκριτής: «Περίμενε Πόπη, έχει σημασία!»

Τσαπανίδου: «Θάνο σε παρακαλώ, πρόσεξέ με λίγο! Δεν είμαστε σε αμφιθέατρο να κάνουμε διάλεξη, προσπαθούμε να δώσουμε το ρεπορτάζ. Σε ρωτάω, λοιπόν, το Grexit οι Ευρωπαίοι το συζητούν; Δεν θα συνεννοηθούμε…»

Ανταποκριτής: «Ε, μη μιλάς πάνω μου να συνεννοηθούμε!»

Τσαπανίδου: «Χίλια συγγνώμη! Μπορώ να κάνω εκπομπή Θάνο; Θες να έρθεις εδώ να αλλάξουμε θέση; Με ακούς τώρα; Δεν το πιστεύω αυτό! Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ! Θες να παίξουμε σε όλα τα Μέσα του πλανήτη; Να λένε όλοι παρουσιάστρια και ανταποκριτής μάλωσαν στον αέρα! Cool λίγο…»

Δείτε το video μετά το 4ο λεπτό