28 Φεβρουαρίου 2017

Εκανε η Porsche κόντρες με ένα Audi R8 πριν τη φονική σύγκρουση; -Τι είπε ο 41χρονος

Ενα νέο στοιχείο για το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό έδωσε ο 41χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου, που έχασε τη σύζυγό και τον γιο του.

Μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, αναφέρθηκε στην ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός της Porsche, αλλά και στην παρουσία ενός ακόμα γρήγορου αυτοκινήτου, ενός Audi R8. Ο ίδιος είπε ότι πιθανολογεί ότι έκανε κόντρες η Porsche με το R8.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πατμάνογλου είπε:
«Πήγαινε με πάνω από 300 χλμ./ώρα. Αυτό το αυτοκίνητο από μαμά πηγαίνει πάνω από 330 χλμ./ώρα, ήταν το GT2 το turbo. Μπορεί να το είχε και το παιδί φτιαγμένο, μπορεί και να μην το είχε κιόλας, αλλά τα 330 τα έχει για πλάκα. Αυτός πήγαινε με 300 σίγουρα και ήταν και ένα R8 από πίσω του και πρέπει να πατιόντουσαν. Μετά έκανε όπισθεν το R8 και βγήκε και ήρθε στη μεριά μου και μου λέει το παιδί "χρειάζεσαι βοήθεια;". Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ να είχαν ή σχέσεις, ή φιλίες, ή απλά να τύχαν και οι δυο. Ήταν ένα με ξένα νούμερα, νομίζω βουλγάρικα. Ήταν ένα μελαχρινό παιδί με ξανθό μαλλί, αδύνατο, πιτσιρικάς και αυτός 24-25. Έκλαιγε το παλικάρι. Υποθέτω ότι ήταν φίλος, δεν ξέρω».

Υπενθυμίζεται πάντως ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη στα χέρια της Τροχαίας βρίσκεται το υλικό από τις κάμερες της εθνικής οδού ανά 4 με 5 χλμ. και από την αμέσως προηγούμενη κάμερα -από το σημείο του δυστυχήματος- δεν φαίνεται να εμπλέκεται άλλο όχημα μπροστά από τη μοιραία Porsche. Δηλαδή, δεν φαίνεται να έκλεισε κανείς το πολυτελές όχημα ή να υπήρξε κάποια σύγκρουση.