15 Μαρτίου 2017

Περισσότεροι από 300 αντιεξουσιαστές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -Διαδηλώνουν για τον Κουφοντίνα [εικόνες]

Εξω από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης περίπου 300 αντιεξουσιαστές πραγματοποιώντας πορεία υποστήριξης για τις απορρίψεις στις αιτήσεις αδειών των φυλακισμένων για θέματα τρομοκρατίας Δημήτρη Κουφοντίνα και Κώστα Γούρνα.
Σημείο εκκίνησης της πορείας ήταν τα προπύλαια ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην Πλατεία Κουμουνδούρου.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ κλούβες των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί καθέτως και στην οδό Πειραιώς προκειμένου να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση έτσι ώστε οι διαδηλωτές να μην καταφέρουν να προσεγγίσουν στον στόχο τους που είναι η είσοδος των κεντρικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.


Η ανακοίνωσή τους στον ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου:

«Η προσυγκέντρωση της πορείας ήταν στα Προπύλαια και στις 7 παρά 20 περίπου ξεκίνησε η πορεία για να κατευθυνθεί προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομουνδούρου. Περίπου 400 άτομα. Αυτή την στιγμή η πορεία βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου και φωνάζονται συνθήματα. Έντονη παρουσία των ΜΑΤ, δεδομένης της αριθμητικής προσέλευσης κόσμου. Κλειστή η πειραιώς από κλούβες έως και ένα τετράγωνο πριν τα γραφεία. Έντονος παλμός και συνθήματα. Υπάρχουν τρία πανό: ένα από φωνή λευτεριάς, από ΟΚΔΕ και Κοντρα».