16 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν δέχομαι την ανακοίνωση καταδίκης του ΣΥΡΙΖΑ- Οι 43 λέξεις ήταν… λάσπη!»

Από τον υπουργό Δημοσίας Τάξης, Νίκο Τόσκα και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε επίσημα ο Άδωνις Γεωργιάδης, για την απίστευτη προβοκάτσια που έγινε εις βάρος του, αφού το πακέτο-θανάτου που εστάλη στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β.Σόιμπλε φέρεται να απεστάλη από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

«Χθες με είχατε βγάλει να μιλήσω για το βιβλιοπωλείο, αλλά τελικά είχα υποτιμήσει το περιστατικό. Μετά έμαθα από την αστυνομία, ότι δεν επρόκειτο για κάποια υπόθεση με γκαζάκια, που κάποιοι αντιεξουσιαστές πέταξαν στο βιβλιοπωλείο, αλλά ήταν για πρώτη φορά μια κανονική βόμβα με συνδεσμολογία και ωρολογιακό μηχανισμό. Άρα δεν αξιολογείται ως επίθεση αντιεξουσιαστών με την έννοια της βίας αλλά έχει αναβιβαστεί σε επίπεδο μιας τρομοκρατικής επίθεσης» εξήγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο STAR.

«Δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, το πρωί να μου βάζουν βόμβα στο βιβλιοπωλείο μου και το βράδυ να μαθαίνω ότι έστειλαν βόμβα στον Σόιμπλε με το όνομά μου, δηλαδή στοχοποιώντας με…είναι πολύ σοβαρό και για μένα και για την οικογένεια μου» πρόσθεσε.

«Δεν πρόκειται να σταματήσω να μιλάω. Προφανώς κάποιους ενοχλώ, προφανώς θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτικός. Αυτό που με απασχολεί για τη χώρα μας, είναι ότι αν εγώ δεν ήμουν ένας πολιτικός που δηλώνει φιλελεύθερος δεξιός αλλά ένας αριστερός πολιτικός και οι άνθρωποι αυτοί που μου έβαζαν τις βόμβες δεν τοποθετούνταν στο χώρο της άκρας αριστεράς αλλά ήταν ναζί, τι θα γινόταν στην Ελλάδα σήμερα; Το σύνολο του πολιτικού κόσμου θα είχε βρεθεί στο πλάι μου, θα είχε γίνει μια τεράστια συζήτηση για την ακροδεξιά και τη ναζιστική βία και θα σημάναμε συναγερμό» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Μάλιστα, μιλώντας για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό είπε ότι δεν την δέχεται, να μην ξαναβγάλουν τέτοια ή καλύτερα να μην εκδώσουν καθόλου όσον αφορά στο πρόσωπό του. «Όταν βγάζει το κυβερνών κόμμα ανακοίνωση καταδίκης και οι 15 λέξεις είναι καταδίκη και οι 43 λέξεις λάσπης, αυτό δεν είναι καταδίκη».

«Περίμενα μια γενναία καταδίκη. Γιατί στη βία δεν υπάρχει “αλλά”» κατέληξε.

Δείτε όλα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εδώ