ΦΩΤΟ-Αρτέμης Σώρρας: Η πρόσκληση Χριστόφια να επισκεφθεί την Κύπρο για την προσφορά $49 δισ. για τη «σωτηρία» της χώρας

- Καταζητείται ο Αρτέμης Σώρρας και η συζύγος του μετά την καταδίκη τους σε 8ετή φυλάκιση για υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων
- Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Χριστόφια, φέρεται να είχε προτείνει σχέδιο χρηματοδότησης και της Κύπρου για να γλιτώσει από το Μνημόνιο
- Δείτε την επιστολή-απάντηση του Δημήτρη Χριστόφια στην προταση Σώρρα
Συνεχίζονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε 8 χρόνια κάθειρξη για υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων.

Ο «εθνοσωτήρας» Αρτέμης Σώρρας δεν ήθελε να σώσει μόνο την Ελλάδα από τα Μνημόνια και να τη βγάλει από την οικονομική κρίση, αλλά προσφέρθηκε να κάνει το ίδιο και για την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Χριστόφια, φέρεται, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος μέσω της σελίδας του, να είχε προτείνει σχέδιο χρηματοδότησης της χώρας.

Σύμφωνα με τα όσα αναρτώνται στη σελίδα του καταζητούμενου, ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε στις 26/06/2012 μέσω των Κυπριακών Προξενείων Νέας Υόρκης, Αμερικής και Καναδά, πρόταση χρηματοδότησης της Κυπριακής Δημοκρατίας σε μορφή διεθνών συναλλαγματικών (INTERNATIONAL BILLS OF EXCHANGE – ΤΩΝ Η.Π.Α.), συνολικού ποσού : $ 48.926.500.000 ΔΟΛΑΡΙΑ – USD.

Η απάντηση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας στην πρότασή Σώρρα


"Σας εκφράζω τις ευχαριστιές μου για το ενδιαφέρον που επιδεικνύετε για την οικονομία της χώρας μας και την χρηματοδότηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Θα ήθελα να σας προσκαλέσω στην Κύπρο με σκοπό τη συζήτηση των θεμάτων που αναφέρονται στην επιστολή σας με τους αρμόδιους της Κυπριακής Δημοκρατίας για το θέμα".

http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=215362&catid=31
ΦΩΤΟ-Αρτέμης Σώρρας: Η πρόσκληση Χριστόφια να επισκεφθεί την Κύπρο για την προσφορά $49 δισ. για τη «σωτηρία» της χώρας ΦΩΤΟ-Αρτέμης Σώρρας: Η πρόσκληση Χριστόφια να επισκεφθεί την Κύπρο για την προσφορά $49 δισ. για τη «σωτηρία» της χώρας Reviewed by Dexi Extrem on 14:52 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: