Φάπες Οικονόμου σε Ζαχαριάδης: Μόνο ο Σώρρας και ο Τσίπρας έταξαν 751 μισθό

Άγριος καβγάς on air του βουλευτή της ΝΔ και του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

Καβγά on air για τον κατώτατο μισθό των 751 ευρώ και τον... Αρτέμη Σώρρα είχαν ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου και ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Αφορμή αποτέλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ μετά τις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου αν η αξιωματική αντιπολίτευση θα φέρει κατώτατο μισθό 751 ευρώ.

«Δεν είναι Σώρρας ο Μητσοτάκης. Αυτά τα λέει ο Σώρρας και ο Τσίπρας» είπε ο κ. Οικονόμου.

«Είναι ντροπή αυτά που λέτε. Δεν έχετε τον ελάχιστο πολιτικό πολιτισμό να κάνουμε συζήτηση με επιχειρήματα» εξεμάνη ο κ. Ζαχαριάδης.

«Ποια ήταν η διαφορά;» ρώτησε ο Βασίλης Οικονόμου με τον Κώστα Ζαχαριάδη να απαντά «ότι έγιναν εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015».

«Τόσο καταλαβαίνετε» είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «τον έναν τον κυνηγάει η αστυνομια και ο άλλος είναι ο πρωθυπουργός».

«Δεν είπα ότι είστε ο Σώρρας αλλά είπα ότι η προεκλογική σας παροχολογία δεν διαφέρει από το στυλ του Σώρρα» έκλεισε την τοποθέτησή του ο κ. Οικονόμου.

Φάπες Οικονόμου σε Ζαχαριάδης: Μόνο ο Σώρρας και ο Τσίπρας έταξαν 751 μισθό Φάπες Οικονόμου σε Ζαχαριάδης: Μόνο ο Σώρρας και ο Τσίπρας έταξαν 751 μισθό Reviewed by Dexi Extrem on 14:06 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: