17 Μαρτίου 2017

Ο «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» πλάκωσε στο ξύλο τον Τζαστίν Τριντό!

Μία απίστευτη ιστορία από το... πουθενά βγήκε στο φως της δημοσιότητας, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Καναδού πρωθυπουργού Τζαστίν Τριντό στις ΗΠΑ και τις συχνές επαφές του με την κόρη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, γνωστός από την πιο πετυχημένη σειρά στην παγκόσμια τηλεόραση «Τα Φιλαράκια», ως «Τσάντλερ», όχι μόνο γνωρίζεται με τον Καναδό πολιτικό, αλλά τον έχει... δείρει, μαζί με έναν φίλο του!

Φαντάζει απίστευτο, αλλά ο διάσημος ηθοποιός το δήλωσε on camera, μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές. Πώς και πότε συνέβη αυτή η απίθανη, όσο και απίστευτη συγκυρία; Ο Μάθιου Πέρι είναι Καναδός και μεγάλωσε στην ίδια περιοχή με τον Τζαστίν Τριντό, ενώ πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, στην Οτάβα.

«Έχω να πω μία ιστορία για τον Τριντό, για την οποία δεν είμαι περήφανος», δήλωσε ο «Τσάντλερ» ή κατά κόσμο Μάθιου Πέρι. «Ο φίλος μου Κρις Μάρεϊ, ο οποίος πήγαινε επίσης στο ίδιο σχολείο, μου θύμισε τη διαμάχη που είχαμε με τον Τζαστίν Τριντό. Τον χτυπήσαμε και οι δύο», πρόσθεσε, προκαλώντας «κόλαση» στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής του Jimmy Kimmel  live show.

Όπως παραδέχθηκε ο Μάθιου Πέρι, το περιστατικό αυτό συνέβη από «αγνή ζήλεια», καθώς στην ηλικία των 10 ετών, τα παιδιά λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο πολλές φορές. «Νομίζω πως ήταν τέλειος στα σπορ. Δεν τον χτυπήσαμε επειδή ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός τότε στον Καναδά. Ήταν τρομερό. Ήμουν ένα χαζό παιδί τότε. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω», δήλωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής από τα Φιλαράκια.

Ο «Τσάντλερ» αποτυπώνει τον μαλθακό τύπο, ενός γκέι καλλιτέχνη πατέρα, ο οποίος μεγάλωσε με στρεβλές εικόνες για τις σχέσεις, που φοβάται τη δέσμευση, αλλά τελικά υποκύπτει στην πανέμορφη αδερφή του καλύτερού του φίλου. Είναι ο τύπος που τρέχει μακριά από τις φασαρίες, καλομαθημένος, βολεψάκιας, με αστεία που μόνο εκείνος αντιλαμβάνεται. Καμία σχέση δηλαδή με τον «τσαμπουκά» που περιέγραψε για τον εαυτό του όταν πήγαινε στο δημοτικό σχολείο, στην Οτάβα του Καναδά, με θύμα του τον μετέπειτα πρωθυπουργό Τζαστίν Τριντό.