16 Μαρτίου 2017

Μαργαρίτης: Δεν θα τρώμε εμείς τις λεμονόκουπες από τον κόσμο για να κυκλοφορούν εκείνοι με υπουργικά οχήματα

Ο Θεόδωρος Μαργαρίτης αναφερόμενος στο θέμα της ευρείας πλειοψηφίας για την ψήφιση των νέων μέτρων που έχουν θέτουν ορισμένα κυβερνητικά στελέχη ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να τα ψηφίσουν μόνοι τους.
Σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε μεταξύ άλλων «να μην ψάχνουν συνενόχους για να τρώμε ΕΜΕΙΣ τις "λεμονόκουπες" από τον κόσμο και ΕΚΕΙΝΟΙ... να κυκλοφορούν με τα υπουργικά οχήματα και την Ασφάλεια. Ο νοών νοείτω».

Δείτε τι έγραψε το μέλος ΕΕ της ΔΗΜΑΡ και του ΚΣ της ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ στο facebook

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ
Ορισμένα κυβερνητικά στελέχη θέτουν προς την αντιπολίτευση το ζήτημα ευρείας πλειοψηφίας για την ψήφιση των νέων μέτρων.
Η απάντηση είναι απλή. Τα μέτρα θα πρέπει να τα ψηφίσουν μόνοι τους γιατί είναι αποτέλεσμα της δικής τους διαδρομής και διαπραγμάτευσης. Αν θεωρούν ότι έχουμε βρεθεί μπροστά σε αδιέξοδο με ευθύνη των δανειστών ας παραδώσουν λοιπόν τα "κλειδιά" της διαχείρισης σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με πρωθυπουργό και πρόσωπα κοινής αποδοχής για αποτελεσματικη διαπραγμάτευση. Με δυο λόγια να μην ψάχνουν συνενόχους για να τρώμε ΕΜΕΙΣ τις "λεμονόκουπες" από τον κόσμο και ΕΚΕΙΝΟΙ... να κυκλοφορούν με τα υπουργικά οχήματα και την Ασφάλεια.Ο νοών νοείτω.