22 Μαρτίου 2017

Ο γιος του Τραμπ επιτέθηκε στον δήμαρχο του Λονδίνου που δήλωσε "οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι μέρος μιας μεγαλούπολης"

Την ώρα που οι περισσότεροι έστελναν μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους Βρετανούς, ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε να τα βάλει με τον δήμαρχο του Λονδίνου.

Λίγες ώρες έπειτα από την επίθεση στη βρετανική πρωτεύουσα, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 4 άνθρωποι και τραυματίστηκαν τουλάχιστον 20, ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ ανακάλυψε μία παλιά συνέντευξη του Σαντίκ Χαν και έκανε ένα διόλου κομψό σχόλιο για τα λεγόμενα του δημάρχου του Λονδίνου.

«Πρέπει να μου κάνεις πλάκα;! Οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι μέρος της ζωής σε μία μεγάλη πόλη, λέει ο δήμαρχος Λονδίνου Σαντίκ Χαν», έγραψε ο γιος του Αμερικανού προέδρου στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η ανάρτησή του προκάλεσε σφοδρή κριτική. Ο Χαν είχε κάνει αυτή τη δήλωση έπειτα από έκρηξη βόμβας στη Νέα Υόρκη, στην οποία είχαν τραυματιστεί 29 άτομα.

«Μέρος της ζωής σε μία μεγάλη πόλη είναι ότι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τέτοια πράγματα, πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση, πρέπει να υποστηρίζεις την αστυνομία που κάνει μία εξαιρετικά δύσκολη δουλειά», είχε πει ο δήμαρχος του Λονδίνου, κατά την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη.

«Βοηθάει αυτό; Διάβασες το άρθρο πριν επιτεθείς στον δήμαρχο του Λονδίνου ενώ είναι σε εξέλιξη ένα περιστατικό;», απάντησε στον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ ο ηλίθιος Βρετανός δημοσιογράφος Κιάραν Τζένκινς που του έφταιγε ο σχολιασμός και όχι η δήλωση του Πακιστανού Δημάρχου του...