16 Μαρτίου 2017

Χώρισαν και επίσημα! Πασίγνωστη Ελληνίδα υπέγραψε τα έγγραφα του διαζυγίου της

Χώρισαν και επίσημα πια. Τα τελευταία έγγραφα του διαζυγίου υπογράφτηκαν και από τις δυο μεριές και η διάσημη Ελληνίδα με τον πρώην πια σύζυγό της, γιόρτασαν το χωρισμό με ένα δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο. Ο λόγος για την...
Τζούλια Αλεξανδράτου που ταξίδεψε ως τη Βιέννη για να συναντήσει τον Κρίστιαν Καρπόζηλο – με τον οποίο διατηρεί καλές σχέσεις μετά το διαζύγιο- και να υπογράψουν τα τελευταία έγγραφα που εκκρεμούσαν.

“Ήρθα στη Βιέννη για να υπογράψω τα τελευταία έγγραφα του διαζυγίου μου. Είμαι και πάλι single”, αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Espresso και συμπλήρωσε: “Με τον Κρις τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Είμαστε φίλοι και χαρήκαμε που είδαμε ο ένας τον άλλον”.




Το πρώην ζευγάρι μάλιστα, που έχει χωρίσει εδώ και καιρό, με την Τζούλια να έχει μετακομίσει από το φθινόπωρο στην Ελλάδα, συναντήθηκε για όλες τις λεπτομέρειες του διαζυγίου και διασκέδασε σε πολυτελές εστιατόριο, με την Τζούλια να ανεβάζει και κοινές φωτογραφίες τους στο socila media. Όπως αναφέρει, άλλωστε και το δημοσίευμα, ο Κρίστιαν φαίνεται να έχει βρει και πάλι τον έρωτα και να έχει προχωρήσει στη ζωή του με νέα σύντροφο από την Αυστρία.


http://www.tlife.gr/news/9/Xorisan-kai-episima-Pasignosti-Ellinida-ypegrapse-ta-eggrafa-toy-diazygioy-tis/0-120586