12 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! Τσιρώνης: Θα δω τα μέτρα που θα έρθουν στη βουλή και θα αποφασίσω... αλλά θα είναι δίκαια και θα τα ψηφίσω

Τα πράγματα «δεν είναι ωραία και άγια» παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης, ενώ αναφερόμενος στα μέτρα που θα έρθουν, είπε ότι πρώτα θα τα δει και μετά θα αποφασίσει τι θα πράξει.
Ο κ. Τσιρώνης μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ και απαντώντας σε παρατήρηση ότι προσπαθεί να ωραιοποιήσει αυτά που έρχονται, σχολίασε: «Δεν ωραιοποιώ την κατάσταση, δεν είναι ωραία και άγια η κατάσταση, είναι πολύ δύσκολα και είμαστε συνέχεια στην κόψη του ξυραφιού».

Αναφερόμενος στην πραγματική οικονομία, ο κ.Τσιρώνης έκανε λόγο για προαναγγελθέντα θάνατο και επέκρινε τα κανάλια, όταν λένε ότι θα καταστραφούμε εξηγώντας ότι αυτό είναι ανακλαστικό.

«Ο Σόρος έχει μια πολύ ωραία λέξη: Ανακλαστικότητα...» τόνισε ο κ. Τσιρώνης, πρόσθεσε «όταν εσείς λέτε θα καταστραφούμε, ακούει ο επιχειρηματίας και περιμένει».

Ο αναπληρωτής υπουργός σχολίασε και το αφορολόγητο που ισχύει για ένα μεγάλο μέρος των βουλευτών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν πληρώνω για να γίνω βουλευτής ούτε ένα ευρώ. Έχω γίνει βουλευτής χωρίς να πληρώσω. Μακάρι να μειωθεί και να πάει και στο 0 το αφορολόγητο των βουλευτών».

Τέλος, ερωτηθείς εάν θα ψηφίσει τα μέτρα όσο σκληρά κι αν είναι, απάντησε: «Να τα δούμε. Δεν πάει έτσι. Δεν ψηφίζουμε οτιδήποτε»

«Θα δω τι θα έρθει στη βουλή και θα αποφασίσω. Αλλά εκτιμώ ότι αυτό που θα έρθει στη βουλή θα είναι δίκαιο».