14 Μαρτίου 2017

Επιασαν τον δραπέτη που είχε ψεκάσει τους αστυνομικούς στη Γλυφάδα

Μετά από ένα μήνα αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και συνέλαβαν στου Παπάγου τον δράστη του ψεκασμού αστυνομικών στη Γλυφάδα.

Πρόκειται για τον 57χρονο με καταγωγή από την Αρμενία, ο οποίος στις 15 Φεβρουαρίου, είχε εντοπιστεί στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Πανιωνίας στη Γλυφάδα. Ομάδα ΔΙΑΣ που βρίσκονταν σε περιπολία αντιλήφθηκε το όχημα που έφερε κλεμμένες πινακίδες. Το σταμάτησαν και τότε ο οδηγός ψέκασε με σπρέι τους δύο αστυνομικούς. Τελικά μετά από επέμβαση άλλων δύο αστυνομικών κατάφεραν να τον συλλάβουν, ωστόσο δεν τον κράτησαν για πολύ, αφού λίγες ώρες αργότερα ο 57χρονος είχε καταφέρει να αποδράσει μέσα από το κρατητήριο του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας.

Ο δράστης αναζητείτο από 22-11-2012 ως δραπέτης του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, από το οποίο είχε λάβει άδεια και ουδέποτε επέστρεψε.  Εξέτιε ποινή κάθειρξης 24 ετών για ληστείες, βιασμό, σωματικές βλάβες, οπλοφορία, οπλοχρησία και άλλα αδικήματα.
Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.