16 Μαρτίου 2017

ΑΛΕΞΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ; Ο Τσίπρας τάζει στον Παναθηναϊκό γήπεδο στου Γουδή


Εκεί δεν έχει κορμοράνους να κάνουν προσφυγή στο ΣτΕ οι ΣΥΡΙΖΑίοι;

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Καμίνης θα έχουν συνάντηση το απόγευμα της Πέμπτης (16/3) με θέμα το "σχέδιο ολοκληρωμένης αστικής παρέμβασης"  για την Αθήνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, μία από τις παρεμβάσεις σε αυτό το σχέδιο, το οποίο θα συζητήσουν ο Πρωθυπουργός της χώρας και ο Δήμαρχος της Αθήνας, αφορά τον Παναθηναϊκό και τη μεταφορά της έδρας του από τη Λεωφόρο στου Γουδή.

Ο χώρος που προορίζεται για την κατασκευή του νέου γηπέδου του "τριφυλλιού" είναι πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, δίπλα στον σταθμό Κατεχάκη του μέτρο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα κατεδαφιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου, μόλις ολοκληρωθεί η ανέγερση του νέου γήπεδου του Παναθηναϊκού. Ύστερα, προβλέπεται η ενοποίηση με τα Προσφυγικά της Λεωφόρου και η υπογειοποίηση της γέφυρας επικοινωνίας στο συγκεκριμένο σημείο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, δημιουργώντας έναν ενιαίο χώρο πρασίνου από τον Λυκαβητό ως τα Προσφυγικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το απόγευμα, στη συνάντηση του Αλέξα Τσίπρα με τον Γιώργο Καμίνη. Η Κυβέρνηση θέλει να αναβαθμίσει την Αθήνα και μέσα στα σχέδια της περιλαμβάνεται και το γήπεδο του Παναθηναϊκού.