ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ! Σαντορινιός: Να σπάμε τις καταλήψεις αλλά χωρίς να ενοχλούμε τους καταληψίες

Το μυαλό στο χέρι από άλλον έναν υπουργό της κυβέρνησης. Ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινιός, μίλησε για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας για το σπάσιμο διοφόρων καταλήψεων και η θεωρία που διατύπωσε θα συζητηθεί.

Ο κ. Σαντορινιός μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98 είπε: «Όλα αυτά πρέπει να γίνονται σε ενα κλίμα που να μην τορπιλίζει την ασφάλεια της χώρα , αλλά και να μην στερεί πολιτικά δικαιώματα των πολιτών. Όμως οι καταλήψεις δεν είναι δικαίωμα, είναι καταχρηστικό δικαίωμα. Επομένως εγώ πιστεύω οτι καλώς προχωράμε σε αυτές τις διαδικασίες αρκεί αυτό να μην δημιουργεί εντάσεις και να μην δημιουργεί προβλήματα σε όλους τους πολίτες και σε αυτούς που κάνουν καταλήψεις. Να μην υπάρχουν ζητήματα στέρησης δικαιωμάτων να μην υπάρχουν ακραίες συγκρούσεις με αυτούς, τέτοιες καταστάσεις δεν τις θέλουμε, δεν τις χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή».
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ! Σαντορινιός: Να σπάμε τις καταλήψεις αλλά χωρίς να ενοχλούμε τους καταληψίες ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ! Σαντορινιός: Να σπάμε τις καταλήψεις αλλά χωρίς να ενοχλούμε τους καταληψίες Reviewed by Dexi Extrem on 12:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: