13 Μαρτίου 2017

Βίντεο που σοκάρει - Κροκόδειλος επιτίθεται στον εκπαιδευτή του

Σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο του Βιετνάμ διακομίστηκε ένας εκπαιδευτής τσίρκου όταν ένας κροκόδειλος τον δάγκωσε στο πρόσωπο.

Το τρομακτικό περιστατικό που κατέγραψε σε βίντεο ένας από τους θεατές κάνει το γύρο του διαδικτύου και σοκάρει. Όλα ξεκίνησαν όταν ο εκπαιδευμένος κροκόδειλος που συμμετείχε στο πρόγραμμα εδώ και πολλά χρόνια πέθανε λίγες ώρες πριν την παράσταση με τους διοργανωτές να αναγκάζονται να τον αντικαταστήσουν με ένα άλλο ερπετό το οποίο όμως δεν είχε την κατάλληλη εμπειρία.

Όταν ο εκπαιδευτής έβαλε το κεφάλι του ανάμεσα στα σαγόνια του κροκόδειλου εκείνος με μια αστραπιαία κίνηση τον δάγκωσε στο πρόσωπο. Ο άνδρας με γρήγορες κινήσεις κατάφερε να ξεφύγει από τα σαγόνια του ερπετού όμως εκείνο τον είχε τραυματίσει σοβαρά.

Στο τσίρκο επικράτησε πανικός ενώ ο εκπαιδευτής προσπαθούσε να περιορίσει την αιμορραγία κρατώντας το πρόσωπο του με τα χέρια του. Για το περιστατικό πραγματοποιεί έρευνα η τοπική αστυνομία ενώ ο εκπαιδευτής βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.