15 Μαρτίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει με αστερίσκους την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι-Τι απαντάει ο ίδιος

Ανακοίνωση για την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια, τα ξημερώματα, στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη εξέδωσε το ΣΥΡΙΖΑ.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Α. Γεωργιάδη», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο σημειώνει: Οι δηλώσεις, ωστόσο, του κ. Γεωργιάδη προκαλούν έκπληξη. Είναι προφανές ότι, παρά τους αντιπερισπασμούς και τις εντυπώσεις που επιχειρεί να προκαλέσει, δεν πρόκειται να αποφύγει ούτε την πολιτική κριτική, ούτε τα πολιτικά ερωτήματα για τις σκοτεινές υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ως πρώην υπουργός Υγείας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Γεωργιάδης μετά την εμπρηστική επίθεση έγραψε στο Twitter: «Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι "αντιεξουσιαστές" μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ...»

Παπαδημούλης: Τα γκαζάκια βλάπτουν τη δημοκρατία και όχι την άκρα δεξιά

Με ανάρτηση στο twitter σχολίασε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την εμπρηστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Παπαδημούλης υπογραμμίζει πως τα γκαζάκια βλάπτουν τη δημοκρατία και όχι την άκρα δεξιά, σημειώνοντας πως τις ιδέες τις αντιμετωπίζεις με άλλες ιδέες.

«Τις ιδέες τις αντιμετωπίζεις με άλλες ιδέες. Τα "γκαζάκια" στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη βλάπτουν τη δημοκρατία, όχι την άκρα δεξιά».


Η απάντηση του Άδωνι στον ΣΥΡΙΖΑ

Την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του, σχολιάζει o αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση του στο Facebook.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του καταδίκασε την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρου της ΝΔ, επισημαίνοντας ωστόσο ότι οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη προκαλούν έκπληξη.

Άμεση ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «καμιά σκοτεινή ή άλλη υπόθεση που αφορά στη θητεία μου δεν υπάρχει».