15 Μαρτίου 2017

Κι ο Φάμελλος ψάχνει για μαλ@κες... υπέρ μεγάλης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για τα νέα μέτρα

Υπέρ μεγάλης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για την ψηφοφορία της συμφωνίας ταχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98 ζήτησε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν. Συγκεκριμένα ανέφερε «όποιο πολιτικό κόμμα δεν έχει τη δυνατότητα να προτείνει άλλη λύση, νομίζω είναι υποχρεωμένο να έρθει στην κοινοβουλευτική συζήτηση. Εδώ θα τελειώσουν τα ψέμματα, εγώ περιμένω να πάρει θέση για το αφορολόγητο και τις συντάξεις η ΝΔ. Δεν παίρνει λέει κλείστε την αξιολόγηση, πως θα την κλείσουμε».

Σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε αυτό το νομοσχέδιο να ψηφιστεί με 180 ψήφους ο κ.Φάμελλος είπε: «Εμείς την πρόταση θα την καταθέσουμε σε όλη την κοινοβουλευτική ολομέλεια και προφανώς αναφέρομαι στα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, αν θέλετε , και πιστεύω ότι όλα τα κόμματα θα πρέπει να αναμετρηθούν με την κοινωνία να συζητήσουν μαζί της και να  τοποθετηθούνε επί του νομοσχεδίου. Δεν κατατίθεται ένα νομοσχέδιο στη βουλή, ένα, δυο, τρία , όσα νομοσχέδια με στόχο τους 153. Η συνομιλία είναι οι 300 και ας βγάλουμε έξω την ακροδεξιά. Εγώ λέω για όλους τους υπόλοιπους ,  εδώ είναι η συζήτηση και ας αναμετρηθούν με την κοινωνία. Απευθύνεται λοιπόν η πρότασή μας σε όλα τα κόμματα της βουλής πλην της Χρυσής Αυγής.