17 Μαρτίου 2017

Οικονόμου: Ο Τσίπρας είναι ο άσχετος και θα βγει… κουρεμένος!

Αποκλειστικά στο paraskhnio.gr μίλησε ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός «πήγε για μαλλί αλλά τελικά θα βγει κουρεμένος», σε ότι αφορά τις απολύσεις που προανήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ.
Μάλιστα απάντησε και στους χαρακτηρισμούς που πρωθυπουργού εναντίον του, ο οποίος τον αποκάλεσε «άσχετο και εμπαθή».
«Του επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

«Εγώ απλά λέω αλήθειες. Ως κεντρώος πολιτικός, που πάντα ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι, θα του λέω πάντα αλήθειες. Το ποιος λέει ψέματα και είναι εμπαθής και άσχετος θα φανεί.

Οι προκηρύξεις του ΣτΕ που έχω από 30 νοσοκομεία στα οποία έβαλε τις καθαρίστριες κλπ είναι για ένα ή δύο χρόνια. Εκείνος μίλησε στη Βουλή για αορίστου χρόνου. Έγιναν ήδη αορίστου;», διερωτήθηκε ο κ. Οικονόμου.

«Η τροπολογία που έφερε χθες, νύχτα, μιλάει για συμβάσεις δύο ετών μέσω ΕΣΠΑ. Πριν προλάβει να τους προσλάβει τους μονιμοποίησε κιόλας; Χωρίς ΑΣΕΠ, χωρίς τίποτα; Ο κύριος Τσίπρας πιάστηκε στα πράσα. Πήγε για μαλλί και θα βγει κουρεμένος. Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που κάνει από την πίσω πόρτα» είπε.

«Ποιους δημοσίους υπαλλήλους θα διώξει ο Οικονόμου και η Νέα Δημοκρατία; Έγιναν και δημόσιοι υπάλληλοι Ή υπάρχει κρυφό σχέδιο νομιμοποίησης από την πίσω πόρτα;» είπε ο κ. Οικονόμου.

«Για τις καθαρίστριες αποκαλύφθηκε πιο καθαρά ο κύριος πρωθυπουργός. Μιλάει στην ομιλία του, στα πρακτικά της Βουλής για αορίστου χρόνου, ενώ όλες οι συμβάσεις είναι ή ετήσιες ή διετούς διάρκειας», κατέληξε ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου.

Ρεπορτάζ Στέλιος Προμπονάς
paraskhnio.gr