14 Μαρτίου 2017

Η Ιβάνκα ζηλεύει την Μελάνια; - Φωτογραφικά ντοκουμέντα για το «καρφωτό» βλέμμα

Οι ειδικοί θεωρούν πως η Ιβάνκα ένιωσε ζήλια που όλα τα βλέμματα ήταν καρφωμένα στην Μελάνια στο δείπνο που παρέθεσε η «Πρώτη Κυρία» την Ημέρα της Γυναίκας
Ποια είναι η σχέση της Ιβάνκα Τραμπ και της τρίτη συζύγου του πατέρα της, Μελάνια; Τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου οργιάζουν για τα πραγματικά συναισθήματα της αγαπημένης κόρης του 45ου προέδρου των ΗΠΑ και της Μελάνια με αφορμή μία φωτογραφία από την εκδήλωση στο Λευκού Οίκου την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

Η Ιβάνκα έχει αναλάβει άτυπα τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, καθώς τον περισσότερο χρόνο βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της. Την ίδια ώρα, η Μελάνια βρίσκεται το περισσότερο διάστημα στη Νέα Υόρκη.



Όμως, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Μελάνια εφάρμοσε στην πράξη το ρόλο της, παραθέτοντας δείπνο στο Λευκό Οίκο με την ίδια να αποδεικνύει ότι είναι άξια οικοδέσποινα. Όταν εισήλθε στην αίθουσα και οι προσκεκλημένοι σηκώθηκαν για να την χειροκροτήσουν, η Ιβάνκα είχε ένα περίεργο ύφος. Δεν γελούσε ούτε όμως έδειχνε θυμωμένη.

Μελετώντας το ύφος της, οι ειδικοί θεωρούν πως η Ιβάνκα ένιωσε ζήλια που όλα τα βλέμματα ήταν καρφωμένα στην Μελάνια. Τα σχόλια των χρηστών είναι ενδεικτικά: «Η Ιβάνκα ένιωσε ζήλια για προφανείς λόγους. Εύχομαι οι δυο κυρίες κάποια στιγμή να τα βρουν».