Ο Ρέγκλινγκ ζήτησε από τον Τσακαλώτο λεπτομέρειες για το δάνειο από την Παγκόσμια Τράπεζα

[ΣΥΡΙΖΑ: Τρέμουν οι Ευρωπαίοι μήπως ο Τσίπρας πάρει 3 δις δάνειο και διορίσει Έλληνες που πεινάνε-Μπλοκάρουν την ανάπτυξη που φερνουν οι διορισμοί στο δημόσιο-Τρομάζουν μπροστά στην ιδέα ότι οι καθαρίστριες θα απογειώσουν την ανάπτυξη και δεν θα έχουμε ανάγκη τις δόσεις τους]

Διευκρινίσεις για τις σκέψεις της ελληνικής κυβέρνησης να ζητήσει δάνειο από την Παγκόσμια Τράπεζα ζήτησε ο Κλάους Ρέγκλινγκ.

Το ζήτημα δεν συζητήθηκε στο Eurogroup, όπως είπε ο επικεφαλής του ESM, ο οποίος σημείωσε ότι ένα τέτοιο δάνειο θα έχει αντίκτυπο στη βιωσιμότητα του χρέους και τα δημοσιονομικά. «Εστειλα επιστολή στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, όχι για να τον αποθαρρύνω, αλλά να ζητήσω λεπτομέρειες για αυτό», είπε ο Ρέγκλινγκ.

Από την πλευρά του ο Γερούν Ντάισελμπλουμ σημείωσε σχετικά με πιθανό δάνειο από την Παγκόσμια Τράπεζα: «Αν επηρεάσει τη δημοσιονομική σταθερότητα πρέπει να εμπλακούμε».
Ο Ρέγκλινγκ ζήτησε από τον Τσακαλώτο λεπτομέρειες για το δάνειο από την Παγκόσμια Τράπεζα Ο Ρέγκλινγκ ζήτησε από τον Τσακαλώτο λεπτομέρειες για το δάνειο από την Παγκόσμια Τράπεζα Reviewed by Dexi Extrem on 21:26 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: