Σαν μανιτάρια «ξεπετάγονται» τα διόδια στην Εγνατία

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις φταίνε για τα… 38 διόδια που σχεδιάζουν να κατασκευάσουν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και το ΤΑΙΠΕΔ στην Εγνατία Οδό.
Από τη Ροδόπη ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης ρωτήθηκε για τα νέα διόδια και εμφανίστηκε επικριτικός προς όλους εκείνους, «που έκαναν τις συμβάσεις των αυτοκινητόδρομων, χωρίς κοινωνικά κριτήρια και αυτούς που κατασκεύασαν την Εγνατία και δεν έβαλαν, δεκαπέντε χρόνια τώρα, τα διόδια που έπρεπε να βάλουν, χωρίς συνδέσεις σε καμία βιομηχανική ή σε καμμία τουριστική περιοχή ή σε καμμία πόλη επί της ουσίας, από αυτές που όφειλαν, με αποτέλεσμα σήμερα ένα τεράστιο κόστος να το επωμίζεται όλος ο ελληνικός λαός και όχι αυτοί που έπρεπε να το πληρώνουν.

Τα αναλογικά διόδια
Η δική μου εισήγηση είναι σε όλους τους αυτοκινητόδρομους να μπουν αναλογικά ηλεκτρονικά διόδια, με συγκεκριμένες προβλέψεις για τις τοπικές κοινωνίες και για ομάδες του πληθυσμού που ανήκουν σε ιδιαίτερες κατηγορίες που χρειάζεται να τους στηρίξουμε», είπε ο υπουργός, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.
Σαν μανιτάρια «ξεπετάγονται» τα διόδια στην Εγνατία Σαν μανιτάρια «ξεπετάγονται» τα διόδια στην Εγνατία Reviewed by Dexi Extrem on 12:01 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: