Απίστευτο: Πήραν το τρόπαιο από τα χέρια τενίστριας για να το δώσουν στον Φέντερερ -Είχαν μόνο ένα [βίντεο]

Περιχαρής, με το τρόπαιο από το τουρνουά του Indian Wells δίπλα της, η Ελένα Βέσνινα μιλούσε για τη νίκη της επί της Σβετλάνα Κουζνέτσοβα στον τελικό. Αλλά ξαφνικά έμεινε με άδεια χέρια!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Βέσνινα, εμφανίστηκε ένας εκπρόσωπος του τουρνουά τένις και πήρε το τρόπαιο! «Συγνώμη που διακόπτω. Εχουμε μόνο ένα τρόπαιο και τελειώνει ο τελικός των ανδρών» της είπε και η τενίστρια άρχισε να φωνάζει γελώντας «Μην μου το παίρνεις!».

«Θα σου φέρουμε ένα δικό σου αργότερα, συγνώμη», απάντησε ο εκπρόσωπος του τουρνουά. «Δεν πειράζει, δώστε το στον Ρότζερ (Φέντερερ)», του είπε η Βέσνινα προσπαθώντας να «χωνέψει» το απίθανο περιστατικό. Το τρόπαιο πήγε τελικά στα χέρια του Ελβετού, ο οποίος κέρδισε για πέμπτη φορά στην καριέρα του στο Indian Wells.


ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr
Απίστευτο: Πήραν το τρόπαιο από τα χέρια τενίστριας για να το δώσουν στον Φέντερερ -Είχαν μόνο ένα [βίντεο] Απίστευτο: Πήραν το τρόπαιο από τα χέρια τενίστριας για να το δώσουν στον Φέντερερ -Είχαν μόνο ένα [βίντεο] Reviewed by Dexi Extrem on 20:11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: