15 Μαρτίου 2017

Ο Ομπάμα «κατάσκοπος» μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων -Ο πρώην φωτογράφος του τρολάρει άγρια τον Τραμπ

Αλλοι γέλασαν με αυτό που είπε, άλλοι χλεύασαν τη σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ. Το καλύτερο «τρολάρισμα» το έκανε όμως ο πρώην φωτογράφος του Λευκού Οίκου.

Η Κελιάν Κόνγουεϊ δήλωσε τη Δευτέρα ότι παρακολουθήσεις μπορεί να γίνει και μέσω... φούρνων μικροκυμάτων. Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τους ισχυρισμούς του Αμερικανού προέδρου ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έδωσε εντολή να παρακολουθούν τις τηλεφωνικές συνομιλίες του, η Κόνγουεϊ απάντησε μεταξύ άλλων: «Υπάρχουν πολλοί τρόποι παρακολούθησης. Μέσω τηλεφώνων, τηλεοράσεων, ακόμη και με φούρνους μικροκυμάτων που μετατρέπονται σε κάμερες».

Ο Πιτ Σούζα βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να σχολιάσει τα παραπάνω. Δημοσίευσε μία φωτογραφία του Μπαράκ Ομπάμα, με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι, να κρύβεται μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων!


Τον τελευταίο καιρό πολλοί θεωρούν ότι ο πρώην φωτογράφος του Λευκού Οίκου «τρολάρει» με τον τρόπο του τη νέα διοίκηση, δημοσιεύοντας «επίκαιρες» εικόνες από τη θητεία του Ομπάμα.

Για παράδειγμα, όταν διέρρευσε ότι ο Τραμπ είχε τηλεφωνική συνομιλία σε έντονο ύφος με τον Αυστραλό πρωθυπουργό, ο Σούζα δημοσίευσε μία φωτογραφία του Ομπάμα που γελά με τον Αυστραλό ηγέτη.

Σε άλλη περίπτωση, όταν ο Τραμπ επικρίθηκε γιατί σε μία φωτογραφία του στον Λευκό Οίκο υπήρχαν γύρω του μόνο άνδρες σύμβουλοι, ο Σούζα δημοσίευσε στιγμιότυπο από αντίστοιχη συνάντηση του Ομπάμα, μόνο που εκείνος περιτριγυριζόταν αποκλειστικά από γυναίκες.

ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr