01 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Φόβοι για μανιακό που πυροβολεί οδηγούς ταξί-Μαρτυρία του οδηγού ταξί που πυροβολήθηκε στον αυχένα

Μεγάλος φόβος επικρατεί στους οδηγούς ταξί, μετά την άγρια δολοφονία 52χρονου συναδέλφου τους τα μεσάνυχτα στην Κηφισιά, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ανάλογο περιστατικό, είχε συμβεί στην ίδια περιοχή πριν από περίπου 20 ημέρες, όταν ένας οδηγός ταξί είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση με τρεις πυροβολισμούς στον σβέρκο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκτιμάται ότι ο 52χρονος άνδρας πυροβολήθηκε όσο το ταξί ήταν εν κινήσει. Το όχημα συνέχισε να κινείται για λίγο ανεξέλεγκτο μέχρι που προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Οι άνθρωποι στη γειτονιά του άτυχου ταξιτζή στη Νέα Ιωνία, δεν μπορούν να πιστέψουν τα τραγικά νέα. Τον περιγράφουν ως έναν καλοσυνάτο και ήσυχο άνθρωπο που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

«Έχουμε σοκαριστεί όλοι… δεν είχε να χωρίσει τίποτα με κανέναν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό...», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από τους γείτονές του.

Συγκλονισμένοι είναι και οι συνάδελφοί του, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.

Ένας από αυτούς, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού «Ε», εξέφρασε τον φόβο και την ανησυχία του, λέγοντας: «Περιμένουμε να μας δώσει κάποιες πληροφορίες η αστυνομία για να ξέρουμε τι να προσέχουμε, καθώς είμαστε σε άγνοια».

Δείτε το βίντεο από το «Ε»:


«Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορώ να το πιστέψω», λέει ο γιος του δολοφονημένου ταξιτζή

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά του 52χρονου ταξιτζή που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς.

Συντετριμμένη είναι και η οικογένεια του στην Νέα Ιωνία που ειδοποιήθηκε νωρίς το πρωί για τον θάνατο του δικού της ανθρώπου.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω…», λέει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γιος του ταξιτζή και συνεχίζει «δεν είχαμε μιλήσει καθόλου το βράδυ, συνήθως δεν μας έλεγε τι ώρα θα γυρίσει, ξέραμε οτι θα γύριζε το πρωί…», είπε συγκλονισμένος.

«Έβγαινε βραδινές ώρες για δουλειά για να κάνει μεγαλύτερο μεροκάματο. Τι να σας πω. Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το πράγμα. Σας παρακαλώ μην με ενοχλείτε άλλο εγώ και η μάνα μου είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», υπογράμμισε ο 30χρονος γιος του ταξιτζή.

Στην γειτονιά οι κάτοικοι δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συνέβη αυτό το άσχημο γεγονός μιας και όπως τονίζουν ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος που κοιτούσε την δουλειά του και τη οικογένεια του.

Η αποκαλυπτική μαρτυρία του οδηγού ταξί που πυροβολήθηκε στον αυχένα

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία του οδηγού ταξί που επέζησε από θαύμα από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε με τρεις πυροβολισμούς στον αυχένα στις 11 Φεβρουαρίου στην Κηφισιά.

Ο 30χρονος επαγγελματίας οδηγός σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς ανέφερε αρχικά: «στην οδό Ξενίας στην Κηφισιά παρέλαβα έναν πελάτη. Ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφού έκλεισε την πόρτα, ένιωσα μια ζαλάδα και ένα κάψιμο πίσω από το δεξί αυτί μου».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «νόμιζα ότι έπαθα εγκεφαλικό. Το μόνο που πρόλαβα να πω στον πελάτη, πριν λιποθυμήσω, ήταν να τραβήξει χειρόφρενο. Δεν κατάλαβα ότι με πυροβόλησαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο άγνωστος δράστης, που είναι πολύ πιθανόν να είναι το ίδιο άτομο που σήμερα δολοφόνησε με δύο σφαίρες έναν 52χρονο αυτοκινητιστή στην Κηφισιά, αφαίρεσε τα κλειδιά του οχήματος και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τότε οι αρχές θεωρούσαν πως πρόκειται για ληστεία όμως πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και περιμένουν με αγωνιά τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης για να διαπιστώσουν εάν οι δύο οδηγοί ταξί πυροβολήθηκαν από το ίδιο όπλο.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.

Συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας του πρώτου οδηγού ταξί που πυροβολήθηκε στην Κηφισιά

«Στο νοσοκομείο του έβγαλαν ακτινογραφία και είδαν ότι στο λαιμό του υπήρχαν σφαίρες. Το παιδί μου σώθηκε από θαύμα» αναφέρει συγκλονισμένη μεταξύ άλλων η μητέρα του 30χρονου οδηγού ταξί που το βράδυ της 11ης Φεβρουαρίου δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς στον αυχένα από άγνωστο δράστη στην οδό Μαυρομιχάλη στην Κηφισιά.

«Ο δράστης τράβηξε το χειρόφρενο ενώ ο γιος μου δεν κατάλαβε ότι τον πυροβόλησε. Αμέσως μετά μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι άνοιξε η μύτη του και ότι πονάει το κεφάλι του» συμπληρώνει η μητέρα του επαγγελματία οδηγού, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες των αστυνομικών της ασφάλειας που μιλούν για ένα μικρό όπλο το οποίο έχει υποστεί μετατροπή από τον δράστη. Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός πως ο 30χρονος δεν άκουσε κάποιον θόρυβο από το πιστόλι με τις αρχές να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να είχε προσαρμόσει και σιγαστήρα.

Σύμφωνα με την μητέρα του θύματος ο άνδρας που πυροβόλησε τον γιο της είναι ηλικίας 30-35 ετών, ενώ το βράδυ της επίθεσης φορούσε φόρμα και μιλούσε καθαρά ελληνικά.

Δείτε το βίντεο του Ε.