01 Μαρτίου 2017

Επίθεση Μανιού με τσεκούρι στο «ταξικά παράλογο» Hummer του Πάνου Καμμένου

Προβλήματα στη σχέση με τους ΑΝΕΛ αναμένεται να δημιουργήσει επίθεση που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ταξικά επικίνδυνο πολυτελές τζιπ του κυβερνητικού εταίρου για να το προλάβει και να μη προξενήσει δυστύχημα

Συμβολικό μήνυμα στον οδικά επικίνδυνο ταξικό εχθρό θέλησε να στείλει ο βουλευτής Νίκος Μανιός χτυπώντας με τσεκούρι το μπροστινό καπό ενός από τα ακριβότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν – αυτοκίνητο που ανήκε στον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στους αστυνομικούς, επέλεξε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο γιατί λόγω της υψηλής ταξικής τιμής του, αν εμπλακεί σε δυστύχημα θα φταίει σίγουρα, αφού το άλλο θα είναι έστω και λίγο φθηνότερο – άρα ταξικά πιο αθώο.

Μάλιστα σε συνέχεια της χθεσινής του τοποθέτησης, σύμφωνα με την οποία οι πλούσιοι δεν σέβονται τις ζωές των άλλων, πρότεινε στο εξής να τοποθετείται στο παρμπρίζ όλων ανεξαιρέτως των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν (δίπλα στο σήμα της ασφάλειας και του ΚΤΕΟ), εμφανές αυτοκόλλητο με την τιμή αγοράς, ώστε προκύπτουν αμέσως οι υπαιτιότητες σε περίπτωση τρακαρίσματος χωρίς να αναγκάζεται να διερευνά τα αίτια η τροχαία.


Η στιγμή της επίθεσης του Νίκου Μανιού στο Hummer του Πάνου Καμμένου (φωτό από ερασιτέχνη θαυμαστή των ακριβών τζιπ)

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης
http://www.protagon.gr/apopseis/moufanet/epithesi-maniou-me-tsekouri-sto-taksika-paralogo-hummer-tou-panou-kammenou-44341359687