13 Μαρτίου 2017

Βόμβα του «killer» Γιάννη Στουρνάρα – Έστειλε στον Εισαγγελέα τα δάνεια δύο χρεοκοπημένων Νταβατζήδων!

Δεν φαίνεται να καταλαβαίνει ούτε από πιέσεις, ούτε από απειλές, ούτε από εκβιασμούς ο Κεντρικός μας Τραπεζίτης – «δολοφόνος» με το αγγελικό πρόσωπο Γιάννης Στουρνάρας.
Αφού όπως αποκαλύπετει σήμερα ο Βηματοδότης, έστειλε – ως όφειλε να πράξει – στον Οικονομικό Εισαγγελέα Π. Αθανασίου το πόρισμα για τα θαλασοδάνεια (που δεν εξυπηρετούνται) δύο μεγαλονταβατζήδων των Μέσων Ενημέρωσης τους οποίους το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να «προστατεύσει».

Η μια περίπτωση , αν «διαβάζουμε» καλά το αποκαλυπτικό όσο και… δολοφονικό δημοσίευμα του «Βηματοδότη» αφορά φίλο εκδότη της Κυβέρνησης, της γνωστής κατασκευαστικής οικογένειας ο οποίος πρωταγωνιστεί τις τελευταίες μέρες στον διαμοιρασμό των ιματίων του ΔΟΛ – συν τοις άλλοις.

Για τον δεύτερο, δεν γνωρίζουμε αλλά φανταζόμαστε ποιος είναι. Αφού φημολογείται πως πρόκειται για εκδότη – δημοσιογράφο με μεγάλη πορεία στην τηλεόραση, για τον όμιλο του οποίου έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά τους τελευταίους μήνες.

Το βέβαιο είναι πως όπως συνέβη και με την περίπτωση Καλογρίτσα – Τράπεζα Αττικής ο killer Στουρνάρας, με τις στοχευμένες κινήσεις δημιουργεί εξελίξεις και ακουμπά πρόσωπα που νταλαβερίζονται ανοιχτά με κύκλους του καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Και για αυτόν και μόνο τον λόγο οφείλουμε να τον επαινέσουμε και δημόσια..