17 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠ' ΤΑ LIDL➤Κουμουτσάκος: «Είμαστε πιο γοητευτικοί από τον κ. Τσακαλώτο, μπορεί να συναντήσουμε τη Σκάρλετ Γιόχανσον»!

Κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης που είχε με τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε μια φράση που έκανε αίσθηση και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.  «Ο κ. Μητσοτάκης έχει πάει στην Ευρώπη και έχει ζητήσει μείωση των στόχων των πλεονασμάτων από το 3,5% και το ξέρετε…» είπε ο κ. Σταμάτης για να του απαντήσει με χιούμορ ο υπουργός πως «και εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον».

Η απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία ήρθε έμμεσα από τον τομεάρχη εξωτερικών του κόμματος. Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, καλεσμένος στην Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΪ, δήλωσε: «Εμείς κ. Οικονόμου είμαστε πιο γοητευτικοί από τον κ. Τσακαλώτο. Μπορεί και να τη συναντήσουμε. Είμαστε πιο γοητευτικοί γιατί, αν θέλετε, είμαστε και πιο κοσμοπολίτες. Εκείνοι είναι πιο κλειστοί στον εαυτό τους, είναι πιο εθνικολαϊκιστική η αντίληψή τους, επομένως είναι δύσκολο να συναντήσουν, διεθνώς, προσωπικότητες».