14 Μαρτίου 2017

Αυτός είναι ο ληστής – τρόμος των ηλικιωμένων της Κυψέλης [pic]

- Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του Νιγηριανού που χτυπούσε ηλικιωμένους για να τους ληστέψει
- Πρόκειται για τον PRINCE AMECHI
- "Επεισοδιακή" η σύλληψη του στην Κυψέλη
- Είχε συλληφθεί το 2013 γιατί έκανε τα ίδια αλλά... αφέθηκε ελεύθερος
Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία του ληστή “τρόμου των ηλικιωμένων” που δρούσε σε Κυψέλη και Άγιο Παντελεήμονα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον (επιθ.) PRINCE (ον.) AMECHI του Α labi και της Betie , γεννηθέντα την 30-10-1985 στη Νιγηρία.


Σε βάρος του 32χρονου Νιγηριανού έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής 14 επιθέσεις με θύματα ηλικίας από 61 ως 95 χρόνων. Μάλιστα 4 από τα ηλικιωμένα θύματά του, παραμένουν μέχρι και σήμερα σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Ο Νιγηριανός είχε συλληφθεί το 2013 και είχε καταδικαστεί σε ποινή 10 ετών για παρόμοια αδικήματα. Αφέθηκε ελεύθερος το 2016, εκμεταλλευόμενος τις ευεργετικές διατάξεις του “Νόμου Παρασκευόπουλου”, συνεχίζοντας την δράση του.

Μάλιστα, κατά τη στιγμή της σύλληψής του ο αλλοδαπός δεν αντιστάθηκε απλά αλλά έπαιξε ξύλο με τους αστυνομικούς και επιχείρησε να διαφύγει.


Ο 32χρονος, έχει διαπράξει ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων: 9 στην περιοχή της Κυψέλης, 2 στον Άγιο Παντελεήμονα, 1 στους Αμπελόκηπους, 1 στην Ομόνοια και 1 στο Κολωνάκι.

ΠΗΓΗ: astynomia.gr