14 Μαρτίου 2017

Βίντεο-σοκ: SUV εισβάλλει σε βενζινάδικο και ανατινάζεται

Συγκλονιστικές εικόνες από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου - Δύο σοβαρά τραυματίες και μία γυναίκα με μικρότερα τραύματα στο νοσοκομείο

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ενός βενζινάδικου στο Βόρειο Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένα SUV εισέβαλε με μεγάλη ταχύτητα, πέφτοντας στις αντλίες βενζίνης πριν ανατιναχθεί και τυλιχτεί στις φλόγες. Η εικόνα θυμίζει το πρόσφατο τραγικό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν μία Πόρσε, αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.

Το άνευ προηγουμένου ατύχημα συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, προκαλώντας τον σοβαρότατο τραυματισμό τόσο του οδηγού που το προκάλεσε, όσο και ενός ακόμα, το οποίο βρισκόταν μέσα στο σταθμευμένο όχημά του.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ταξίδευε με το λεωφορείο, το Nissan X-Terra SUV πέρασε με μεγάλη ταχύτητα από δίπλα τους και αφού συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα άλλο όχημα, εισέβαλε στο βενζινάδικο. Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε σε ένα δέντρο, αφού πρώτα είχε συγκρουστεί με άλλα οχήματα.

Οδηγός ήταν ένας 35χρονος, ο οποίος παγιδεύτηκε μέσα στο SUV. Αφού απεγκλωβίστηκε, μεταφέρθηκε με πολύ βαριά τραύματα στο νοσοκομείο. Όπως ανέφεραν μάρτυρες, παρ' ότι προσπάθησε να φρενάρει, έχασε τον έλεγχο λόγω της μεγάλης ταχύτητας. Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έσκασε το λάστιχο.

Μία ακόμη γυναίκα, ηλικίας 40 ετών, επέβαινε στο αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μικρότερα τραύματα.

Δείτε το απίστευτο βίντεο...