12 Μαρτίου 2017

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Φωτο: Θεώρησε αστείο να «ασελγήσει» στο άγαλμα του κοριτσιού μπροστά στον ταύρο της Wall Street

Η αηδιαστική φωτογραφία ενός κουστουμάτου νεαρού, ο οποίος θεώρησε ξεκαρδιστικά αστείο να κάνει πως συνουσιάζεται με το άγαλμα ενός μικρού κοριτσιού που βρίσκεται μπροστά από τον ταύρο της Wall Street, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.
Το υπέροχο άγαλμα της ατρόμητης μικρούλας συμβολίζει την δύναμη της γυναικείας παρουσίας στον χρηματοοικονομικό κλάδο και τοποθετήθηκε στο σημείο πολύ πρόσφατα, συγκεκριμένα την Ημέρα της Γυναίκας.

Ο συνδυασμός του θαρραλέου βλέμματος της μικρής με την ορμή και την επιθετικότητα του ταύρου δημιουργούν ένα πραγματικά όμορφο και συγκινητικό θέαμα, με αποτέλεσμα πολλοί τουρίστες και κάτοικοι της πόλης να συγκεντρώνονται στο εν λόγω σημείο τις τελευταίες μέρες, για να το θαυμάσουν.


Ένας από τους επισκέπτες, η 34χρονη σχεδιάστρια ελληνικής καταγωγής Alexis Kaloyanides από το Κουίνς, είδε τον νεαρό κουστουμάτο άνδρα να προχωράει μπροστά στο πλήθος των τουριστών και να πλησιάζει το άγαλμα του κοριτσιού, κάνοντας στη συνέχεια μια σειρά από απρεπείς κινήσεις. Αργότερα, αποχώρησε από το σημείο γελώντας, όμως η Ελληνοαμερικανίδα είχε προλάβει ήδη να τραβήξει τη φωτογραφία του, την οποία ανέβασε σtο λογαριασμό της στο Instagram.

«Είχαμε μαζευτεί 20-30 άτομα και θαυμάζαμε τα αγάλματα, όταν έφτασε αυτή η παρέα των τριών καλοντυμένων νεαρών, οι οποίοι μετέτρεψαν μια πολύ όμορφη σκηνή σε κάτι άσχημο και πρόστυχο», έγραψε η 34χρονη στην ανάρτησή της.


Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ