20 Απριλίου 2017

ΔΗΛ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ 100€ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ; Μαυραγάνης vs. Καμμένου: Στηρίζουμε τον παππού που βοηθάει τα εγγόνια

Ολα αυτά είναι μέτρα τα οποία εμείς ως κυβέρνησης ποτέ δεν θα τα παίρναμε από μόνοι μας, σχολιάζει ο υφυπουργός υποδομών Νίκος Μαυραγάνης αναφορικά με τις δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου.


Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98 ο υφυπουργός υποδομών ανέφερε: Η άποψη των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμμένου, είναι ότι ποτέ δεν θα λαμβάναμε από μόνοι μας τέτοια μέτρα , είναι μέτρα οικονομικού εκβιασμού. Εμείς θα περνάμε μέτρα όπως είναι τα αντίμετρα για να αντιμετωπισθούν ο πόνος από την οικονομική ζημιά που θα υποστούν οι άνθρωποι αυτοί. Ο θεσμός της οικογένειας η σύνταξη του παππού και της γιαγιάς που στηρίζουν τα εγγόνια τους μέχρι να βρούνε εργασία για μας είναι πρώτο μέλημα.

Σε ότι αφορά την έκθεση του ΔΝΤ ο κ. Μαυραγάνης ανέφερε πως είναι σωστές οι απόψεις του Ταμείου για τα πλεονάσματα γιατί έτσι κινείται στην προσπάθεια για μείωση των πλεονασμάτων όπως και εμείς θέλουμε προκειμένου να καταστεί βιώσιμο το χρέος.