10 Απριλίου 2017

Βίντεο: «Εισβολή» 3χρονης κορούλας Ελληνίδας δημοσιογράφου σε live σύνδεση

Θα θυμάστε φυσικά την χαριτωμένη κορούλα του Βρετανού καθηγητή η οποία «έκανε έφοδο» πρόσφατα σε live συνέντευξη του μπαμπά της στο BBC από τη Νότια Κορέα, με την πανικόβλητη μαμά της να τρέχει να μαζέψει εκείνη και τον αδερφό της «βουτώντας» κυριολεκτικά στο πλάνο.


Το ξεκαρδιστικό βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και μετέτρεψε την χαριτωμένη οικογένεια σε σταρ του διαδικτύου, χάρη στην απολαυστική τους αντίδραση σε αυτήν την απροσδόκητη εισβολή.

Τη δόξα της μικρούλας Bρετανοκορεάτισσας φαίνεται τώρα πως ζήλεψε και μια συνομήλικη της Ελληνιδούλα, η οποία παρενέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής ανταπόκρισης της δημοσιογράφου μαμά της στην deutsche welle, με τον πιο χαριτωμένο τρόπο.

Με ένα άκρως παραπονιάρικο «Μαμά δεν μπορώ», η μικρούλα κατάφερε να πείσει τη μητέρα της, Σελάνα Βροντή, να την πάρει αγκαλιά ώστε να βγει κι εκείνη στο γυαλί και - γιατί όχι - να γίνει viral.

«Η Αθηνά είναι τριών ετών. Θέλει να βγει στην τηλεόραση ... και τα κατάφερε την ώρα που η μαμά της έδινε ρεπορτάζ για την documenta στην deutsche welle» έγραψε το κανάλι στο Τwitter ανεβάζοντας το βίντεο.


«Η πρώτη μου ανταπόκριση στη Deutsche Welle ήταν επεισοδιακή» έγραψε στο Facebook η Σελάνα Βροντή. «Μόνο που εγώ δεν έχω άντρα να τρέχει να μαζεύει τα παιδιά...».