11 Απριλίου 2017

48χρονος αυτοκτονεί στο δικαστήριο λίγο πριν τη δίκη του για βιασμό και δολοφονία 10χρονης [βίντεο]

Τέλος στη ζωή του έδωσε 48χρονος που αντιμετώπιζε τη θανατική ποινή στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, ο Ρόμπερτ Σέμαν Τζούνιορ πήδηξε από τον τέταρτο όροφο του δικαστηρίου, λίγο πριν δικαστεί για κατ' εξακολούθηση βιασμό και δολοφονία μιας 10χρονης, καθώς και για τη δολοφονία του παππού της και της γιαγιάς της, βάζοντας φωτιά στο σπίτι όπου διέμεναν.

Η στιγμή της αυτοκτονίας αποτυπώθηκε σε βίντεο. Ο Σέμαν αρχικά φαίνεται να προχωράει μαζί με δύο αστυνομικούς, συνομιλώντας μάλιστα μαζί τους. Και ενώ φαίνεται ήρεμος και περπατάει χαλαρά, ξαφνικά στρίβει δεξιά και πέφτει από τον τέταρτο όροφο του δικαστηρίου, δίνοντας τέλος στη ζωή του.


Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της αυτοκτονίας:


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Σέμαν έβαλε φωτιά στο σπίτι της μικρής και των παππούδων της λίγο πριν του αποδοθούν κατηγορίες για κατ' εξακολούθηση βιασμό της 10χρονης.
Ο 48χρονος υποστήριζε μέχρι πρόσφατα ότι ήταν αθώος, τόσο για τον βιασμό της κοπέλας, όσο και για τη δολοφονία της ίδιας, του παππού της και της γιαγιάς της. Αν κρινόταν ένοχος, πιθανότατα θα του επιβαλόταν η θανατική ποινή.
Οι βιασμοί, σύμφωνα με τη δικογραφία, γίνονταν επί χρόνια, ενώ ο Σέμαν έβγαινε με τη μητέρα της άτυχης 10χρονης.
Ο δράστης είχε βάλει φωτιά στο σπίτι της μικρής τον Μάρτιο του 2015. Οι αστυνομικοί που είχαν σπεύσει στο σημείο, βρήκαν τις τρεις σορούς στον δεύτερο όροφο του σπιτιού, σε θέσεις που υποδείκνυαν ότι προσπαθούσαν να διαφύγουν.