12 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΟΣ! Περιφερειακή Σύμβουλος της ΝΔ ρίχνει 4 ψηφοδέλτια στην κάλπη σε συνεννόηση με τη ΣΥΡΙΖΑία αντιπεριφερειάρχη

Νοθεία με συνεργασία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής καταγγέλλει ο Θάνος Τζήμερος, επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργούμε Μαζί».

«Με πόσα ψηφοδέλτια ψηφίζεις στις εκλογές; Μόνο με ένα; Πόσο πίσω είσαι! Η Περιφερειακή Σύμβουλος της ΝΔ, Φωτεινή Βρύνα (δείτε στο τέλος ποιο νούμερο είναι), ψηφίζει με 4!...
Και μάλιστα έχει την πλήρη κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ! Φυσικά πρόκειται για ποινικό αδίκημα. Άρθρο 158 Ποινικού Κώδικα:

Νόθευση εκλογής ή ψηφοφορίας

1. Όποιος με οποιοδήποτε τρόπο με πρόθεση προκαλεί την παραγωγή μη γνήσιου αποτελέσματος σε εκλογή ή ψηφοφορία που διενεργείται από τη Βουλή ή κάποια επιτροπή της, ή όποιος νοθεύει το γνήσιο αποτέλεσμα της εκλογής ή της ψηφοφορίας τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

2. Ο υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις αυτές σε εκλογή ή ψηφοφορία που διενεργείται από νομαρχιακό, δημοτικό, ή κοινοτικό συμβούλιο ή άλλο συμβούλιο τοπικής αυτοδιοίκησης ή κάποια επιτροπή τους τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους.

3. Το δικαστήριο μπορεί μαζί με τις ποινές αυτές να επιβάλει και στέρηση των αξιωμάτων και των θέσεων του άρθρου 63 αριθμ. 1.

Περιμένουμε τις αντιδράσεις της Δικαιοσύνης και των εμπλεκομένων κομμάτων» έγραψε αρχικά ο κ. Τζήμερος στο Facebook και ανέβασε το παρακάτω βίντεο.



Πριν από λίγο επανήλθε, γράφοντας σε νέα ανάρτηση:

«ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Το Δελτίο Τύπου με την νοθεία στις πρόσφατες εκλογές της Περιφέρειας Αττικής το έστειλα και στο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητώντας να συζητηθεί το θέμα σήμερα προ ημερησίας διατάξεως. Ο πρόεδρος, Θ. Σχινάς (αυτός που μόνος του ψηφίζει, μόνος του γράφει τα πρακτικά και μόνος του τα επικυρώνει) δεν το θεώρησε σημαντικό και μου ζήτησε να υποστηρίξω το επείγον του θέματος. Είπα (όπως θα δείτε όταν αναρτηθεί το σχετικό βίντεο) ότι μια ψηφοφορία στην οποία έγινε νοθεία είναι άκυρη, η επιτροπή που εξελέγη είναι άκυρη και οι αποφάσεις της είναι άκυρες. Άρα, όταν το θέμα φτάσει στο ακροατήριο, διότι είναι ποινικό αδίκημα, και με δεδομένο ότι πρόκειται για καραμπινάτη, αυταπόδεικτη περίπτωση, θα ακυρωθούν αναδρομικώς ΟΛΕΣ οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Λαΐκών Αγορών, πράγμα που θα δημιουργήσει μείζον πρόβλημα στη λειτουργία του Π. Συμβουλίου. Έκανε πως δεν κατάλαβε, μολονότι δικηγόρος, και έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία (για το αν θα συζητηθεί ή όχι). Και ποιοι είπαν όχι; Φαντάζεστε; Οι συριζαίοι! Κάνοντας για δεύτερη φορά πλάτες στην "καραμανλική - μεϊμαρακική πτέρυγα" της ΝΔ.

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα».



ΔΕ: Δείτε την κυρία να ουρλίαζει παλαιότερα "οι δημόσιοι υπάλληλοι θα παίρνουν όσες άδειες γουστάρουν"