12 Απριλίου 2017

Νέα εξέλιξη για τη βεντέτα στα Ανώγεια – Διώξεις στον 54χρονο και τον γιο του

[Τέτοιες κότες είναι οι κρητικοί! Μόνο με τα πιστόλια είναι παλικαράκια και μετά κρύβονται... δεν τσίμπησαν οι εισαγγελείς ότι ο πατέρας σκότωσε τον άλλο...]

Το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή αναμένεται να περάσουν αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, στις 11 το πρωί ο 54χρονος κτηνοτρόφος, που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 23χρονο, αλλά και ο 21χρονος γιος του.

Ο 54χρονος μετά την καλά σκηνοθετημένη παράδοση του στις αστυνομικές αρχές σήμερα κατά τις πρωινές ώρες στην περιοχή των Σισών μαζί με το γιο του, οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, όπου έδωσαν τις πρώτες τους καταθέσεις, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκαν ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή Ρεθύμνου.

Εκεί ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Μάλιστα σε δηλώσεις του ο ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο ανδρών, Διονύσης Βέρρας ανέφερε ότι τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονία κατά συρροή από κοινού, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία.

«Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή υπόθεση και για αυτό θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Σκεφτόμαστε και την άλλη πλευρά και θα πράξουμε κατά συνείδηση. Πολύς κόσμος δοκιμάζεται σκληρά και με σφιγμένη την καρδιά παρακολουθεί το τι θα ακολουθήσει», επεσήμανε ο κ. Βέρρας.

Από την πλευρά του ο δεύτερος συνήγορος υπεράσπισης πατέρα και γιου Γιώργος Κοκοσάλης, ανέφερε ότι σε αυτήν την υπόθεση χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί.

«Θα ήθελα να κάνω έκκληση για κοινωνική ειρήνευση σε μία δύσκολη κοινωνία, όπως είναι αυτή των Ανωγείων, που μέχρι τώρα έχει μάθει να παράγει πολιτισμό» πρόσθεσε ο κ. Κοκοσάλης.


Υπενθυμίζουμε ότι ο 54χρονος παραδόθηκε σήμερα στις Αρχές, συνοδευόμενος από τον 21χρονο γιο του, που φέρεται να συμμετείχε στην αιματηρή συμπλοκή, αλλά και από άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Τα αστυνομικά μέτρα περιμετρικά τόσο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου όσο και στο Δικαστικό Μέγαρο ήταν δρακόντεια υπό το φόβο αντιποίνων από συγγενείς του θύματος.

Πηγή: cretapost.gr