19 Απριλίου 2017

Aμμόχωστος: 42χρονος σκότωσε τη σύντροφό του με 6 μαχαιριές στη μέση του δρόμου

Ενα τραγικό έγκλημα σημειώθηκε στην Αμμόχωστο όταν 42χρονος Τουρκοκύπριος σκότωσε την 25χρονη γυναίκα του με έξι μαχαιριές στο λαιμό και στην καρδιά στη μέση του δρόμου.


Ολα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι που βρισκόταν στο εσωτερικό καφετέριας φαίνεται πως είχε έντονο διαπληκτισμό με την νεαρή να βγαίνει μόνη της από το μαγαζί και να φεύγει, ενώ ο 42χρονος την ακολούθησε κρατώντας μαχαίρι.

Ξαφνικά και μόλις λίγα μέτρα μακρυά από το κατάστημα ο 42χρονος άρχισε να την μαχαιρώνει ενώ προκαλεί αίσθηση το γεγονός πως από τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο και παρακολουθούσε τα όσα εκτυλίσσονταν , κανείς δεν παρενέβη για να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα η οποία έχασε τη ζωή της.

Ο 42χρονος αφού είχε σκοτώσει την νεαρή κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος του και έπεσε δίπλα στο σώμα της άτυχης νεαρής η οποία ξεψυχούσε ενώ αυτός νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα νοσοκομείου έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 42χρονος είχε αναρτήσει στις 17 Απριλίου στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής ένα ποίημα του Ουμίτ Γιασιάρ Ογουζτζιάν με τίτλο «Το τέλος της Αϊτέν» που αναφέρεται στο θάνατο μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται τις τελευταίες ημέρες να έμενε σε διαφορετικό διαμέρισμα από την σύζυγό του. Η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης φοιτήτριας.