19 Απριλίου 2017

Οργή Μητσοτάκη για την επίθεση του ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ Κουρουμπλή στην μητέρα του Μαρίκα


Κλασικός τύπος αλήτη που εκμεταλλευόμενος την αναπηρία του και τη συστολή των άλλων απέναντί του υβρίζει ασυστόλως!!

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, για όσα είπε ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, για την αείμνηστη μητέρα του Μαρίκα Μητσοτάκη.

Με μια ανάρτηση στο facebook, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει την αγανάκτησή του για την επίθεση που δέχθηκε όπως λέει ένας άνθρωπος που έφυγε από την ζωή πριν από πέντε χρόνια.

Έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και σήμερα, με χυδαία υπονοούμενα, στη μητέρα μου Μαρίκα Μητσοτάκη.
Θυμάμαι πολύ καλά την εποχή που η μητέρα μου, ως σύζυγος πρωθυπουργού, είχε θέσει ως στόχο ζωής τη δημιουργία ενός δημόσιου κέντρου αποκατάστασης για άτομα που έπασχαν από αναπηρίες και τετραπληγίες.
Θυμάμαι πολύ καλά τη χυδαιότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ τότε (ναι, το ΠΑΣΟΚ του κ. Κουρουμπλή) της είχε επιτεθεί.
Η μητέρα μου απογοητευμένη εγκατέλειψε την προσπάθεια, και δεν ήταν άνθρωπος που τα παρατούσε εύκολα!
Λυπάμαι πραγματικά που ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος έκανε τα πάντα για να εξαιρεθούν από την εξεταστική οι δύο περίοδοι της δικιάς του εμπλοκής στο υπουργείο Υγείας, έπεσε τόσο χαμηλά ώστε να αφήσει υπονοούμενα για έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια.
Λυπάμαι διπλά γιατί ο ίδιος, ως άτομο με ειδικές ανάγκες, θα έπρεπε να έχει μια αυξημένη ευαισθησία για τα θέματα αυτά.
Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Αλλά όταν οι άνθρωποι βρίσκονται κάτω από πίεση δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» ο κ. Κουρουμπλής άφησε αιχμές για το σωματείο Αλληλεγγύη το οποίο είχε δημιουργήσει η Μαρίκα Μητσοτάκη. «Να μας απαντούσε ο κ. Μητσοτάκης σε ένα ερώτημα: Που πήγαν τα λεφτά του σωματείου Αλληλεγγύη, τα εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν. Λέω για το Μαρίκειο σωματείο. Εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν τότε και κανείς δεν ξέρει που πήγαν. Τότε ήμουν γενικός γραμματέας της Πρόνοιας» ανέφερε χαρακτηριστικά.