17 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Σοκ στην Αργεντινή: Πέταξαν οπαδό στο κενό-Τον... πέταξε στο κενό ο δολοφόνος του αδερφού του

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, όταν οι οπαδοί μιας ομάδας της Αργεντινής πέταξαν στο κενό έναν άλλον οπαδό κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Στο βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο άτυχος άντρας φαίνεται να δέχεται επίθεση και στην προσπάθειά του να γλιτώσει τον άγριο ξυλοδαρμό, πέφτει στο κενό, αφού τον έσπρωξαν κάποιοι εκ των οπαδών.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος οπαδός βρίσκεται στο νοσοκομείο και είναι εγκεφαλικά νεκρός, ενώ οι γιατροί δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε τα βίντεο:





Τον... πέταξε στο κενό ο δολοφόνος του αδερφού του.

Την ώρα που όμως η Αργεντινή είναι συγκλονισμένη από αυτό το γεγονός, ο πατέρας του θύματος φέρνει στο... φως μια απίστευτη ιστορία. Μιλώντας για το περιστατικό, ανέφερε πως υπάρχει συγκεκριμένος άνθρωπος πίσω από το... σπρώξιμο. Όπως αποκάλυψε, ο γιος του συνάντησε στην εξέδρα τον άνθρωπο που είχε σκοτώσει το άλλο του παιδί το 2012, τονίζοντας πως τώρα προσπάθησε να σκοτώσει και τον δεύτερό του γιο.

“Σκότωσε τον ένα μου γιο και τώρα θέλει να μου πάρει ακόμα έναν. Ο γιος μου ούτε έκλεβε στο γήπεδο, ούτε είχε κάποιο τατουάζ της Ταγιέρες. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή πριν πέντε χρόνια μου σκότωσαν τον άλλο γιο μου. Και αυτός ο γιος μου συνάντησε έναν από αυτούς που τον σκότωσαν”.

Στη συνέχεια ο άτυχος πατέρας αποκάλυψε και το όνομα που ευθύνεται για τη νέα τραγωδία που βρήκε την οικογένειά του. Ο άνθρωπος αυτός ονομάζεται Όσκαρ Γκόμες ο οποίος την ώρα του επεισοδίου φώναζε πως ο Εμάνουελ είναι οπαδός της Ταγιέρες προτρέποντας τους υπόλοιπους οπαδούς να τον κυνηγήσουν - δείρουν.

“Ο Όσκαρ Γκόμες είναι μικρός άνθρωπος για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Προέτρεψε όλους όσους ήταν εκεί να δείρουν τον γιο μου και να κάνουν ό,τι έκαναν, λέγοντας ότι είναι οπαδός της Ταγιέρες”.

Τα λεγόμενα του πατέρα του Εμάνουελ επιβεβαίωσε και ο φίλος του θύματος, ο οποίος είχε πάει μαζί του στο γήπεδο. “Ο Εμάνουελ είναι οπαδός της Μπελγράνο. Σε όλα τα παιχνίδια πάμε στο γήπεδο. Είχε προβλήματα με αυτόν τον τύπο από πριν και όταν τελείωσε το πρώτο ημίχρονο αυτός του είπε να φύγει”.

Ήδη, οι αρχές στην Αργεντινή έχουν προβεί στην σύλληψη δύο οπαδών, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο.