12 Απριλίου 2017

ΤΟΝ Γ@ΜΑΣ Ή ΔΕΝ ΤΟΝ Γ@ΜΑΣ; "Καθηγητής" έκανε ιδιαίτερα και βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τουαλέτα και κάτω από το γραφείο

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι καθηγητής χημείας είχε παγιδεύσει το σπίτι του με κρυφές κάμερες προκειμένου να καταγράφει τις ανήλικες μαθήτριες στις οποίες έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.


Μάλιστα όπως αποδείχθηκε από την έρευνα των αστυνομικών αρχών ο καθηγητής βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τουαλέτα και στο χώρο διδασκαλίας.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο κατηγορούμενος προκειμένου να κάνει τις μαθήτριες να πάνε στην τουαλέτα, έριχνε στο καφέ και το νερό που κερνούσε τις μαθήτριες διουρητικά φάρμακα.

Μαθήτρια εντόπισε μία από τις κάμερες

Η δράση του καθηγητή έγινε γνωστή όταν έπεσε στην αντίληψη μίας μαθήτριας μία μικροκάμερα που βρισκόταν κάτω από το γραφείο όπου έκανε μάθημα. Μάλιστα ο καθηγητής το κατάλαβε και έσπευσε να καλύψει τα ίχνη του. Μόλις η μαθήτρια έφυγε από το σπίτι του καθηγητή ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι την Αστυνομία. Ωστόσο ο καθηγητής, ο οποίος διδάσκει και σε δημόσιο Λύκειο, φρόντισε να καθαρίσει το σπίτι του, αλλά η επιλογή του να πετάξει τα πειστήρια σε κοντινό κάδο απορριμάτων, οδήγησε στη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στα σκουπίδια τρεις μικροκάμερες και μία κρυφή κάμερα που είναι γνωστή ως «κρεμάστρα ρούχων» λόγω του ότι μοιάζει με κρεμάστρα για να μη γίνεται αντιληπτή. Μάλιστα βρέθηκε και μία καρτέλα με διουρητικά χάπια.

Πώς είχε παγιδεύσει το σπίτι 

Ο καθηγητής είχε «παγιδεύσει» το σπίτι τοποθετώντας κρυφές κάμερες κάτω από το γραφείο όπου γίνονταν τα ιδιαίτερα μαθήματα και στην τουαλέτα. Παράλληλα από την έρευνα των Αρχών εντοπίστηκαν περίπου 150 βίντεο με ιδιωτικές στιγμές κοριτσιών στην τουαλέτα, τα οποία ο δράστης βιντεοσκοπούσε από το 2012.