Νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και επικριτές του Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια επεισόδια ξέσπασαν ανάμεσα σε οπαδούς και επικριτές του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια.

Έντεκα άτομα τραυματίστηκαν και χρειάστηκαν πρώτες βοήθειες, ενώ επτά εξ αυτών διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής. Η Αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 21 συλλήψεις.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι οπαδοί του κ. Τραμπ είχαν προγραμματίσει μία «πατριωτική» συγκέντρωση, και η αντίπαλη πλευρά σχεδίασε αντισυγκέντρωση.

Οι δρόμοι γύρω από το πάρκο «Μάρτιν Λούθερ Κινγκ», που ήταν το επίκεντρο των επεισοδίων, γέμισαν με κάδους απορριμμάτων τους οποίους οι διαδηλωτές έσπρωξαν στα οδοστρώματα.

Η Αστυνομία έκανε εκτενή χρήση σπρέι πιπεριού για να χωρίσει τα δύο πλήθη και να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση. Πρόκειται για την τρίτη φορά που τα δύο «στρατόπεδα» διαδηλωτών συγκρούστηκαν στο Μπέρκλεϊ τους τελευταίους μήνες.

Δείτε το βίντεο:

Νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και επικριτές του Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ Νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και επικριτές του Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ Reviewed by Dexi Extrem on 13:33 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: