19 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Νεκροί επίδοξοι τρομοκράτες σε αιματηρή συμπλοκή! Προσοχή, σκληρές εικόνες

Δύο άτομα που κατάγονται από χώρα της Κεντρικής Ασίας, τα οποία επρόκειτο να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην επικράτεια της Ρωσίας, σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια συμπλοκής με άνδρες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) στην περιοχή του Βλαντίμιρ που βρίσκεται 200 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας.


Οι δύο πολίτες εντοπίσθηκαν σε εξοχικό της περιοχής Βλαντίμιρ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Δημοσίων σχέσεων της FSB "οι άνδρες της Ομσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας στην προσπάθεια τους να τους συλλάβουν δέχθηκαν σθεναρή ένοπλη αντίσταση, με αποτέλεσμα κατά την διάρκεια της συμπλοκής που επακολούθησε, οι δυο πολίτες γεννηθέντες το 1991 και 1987,να σκοτωθούν".

Ήδη το rt.com δημοσιεύει ένα βίντει που αποτυπώνει τα παραπάνω, αφού δείχνει τους δύο άνδρες νεκρούς στο πάτωμα, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τα όπλα τους βρίσκονται ακόμη στα χέρια τους, ενώ στα κορμιά τους φαίνονται τα σημάδια από τους πυροβολισμούς που δέχθηκαν...

Δείτε το βίντεο - Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές


Όπως ανακοίνωσε η FSB, κανένας από τους άνδρες της δεν τραυματίσθηκε, ενώ οι δύο τρομοκράτες είχαν διασυνδέσεις με στελέχη διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων που ήσαν αρμόδια για την στρατολόγηση νέων μελών, έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον για την κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών και ήσαν έτοιμοι να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην επικράτεια της Ρωσίας.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας ανακοίνωσε ότι στο οίκημα που διέμεναν οι δύο τρομοκράτες, βρέθηκαν εκρηκτικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών, ένα αυτόματο καλάσνικοφ ΑΚ-47 ένα πιστόλι Μακάροφ και πολεμοφόδια.