25 Απριλίου 2017

Επιτέλους, όχι άλλους κολλητούς και «τίποτες»!…




Αγαπητό Dexi eXtrem
Είμαι αγρότης και όλη μου τη ζωή την έφαγα δουλεύοντας στην γη. Εχω μάθει να εκτιμώ την σκληρή δουλειά, την καταξίωση παρόλο που δεν έχω σπουδάσει κάτι. Θέλω στην
Βουλή να με εκπροσωπούν άνθρωποι με μόρφωση και επιστημονική καταξίωση. Όχι παιδιά του κομματικού σωλήνα, ανεπάγγελτα με μόνο προσόν να γλείφουν τον εκάστοτε αρχηγό, όπως συνέβαινε πάντα μέχρι τώρα σε όλα τα κόμματα.
Αφορμή για να σας γράψω είναι ότι στο νησί μου συχνά βλέπω έναν νεαρό Κύριο να τάζει στους συμπατριώτες μου λαγούς με πετραχήλια. Το όνομα του Φίλιππος Φόρτωμας. Στο νησί μου έδινα την ψήφο μου στον γιατρό Γιώργο Χριστόπουλο και στη Βιργινία Μπαιμπά που είναι οικονομολόγος με δουλειές στον ιδιωτικό τομέα. Καλό είναι να μπαίνουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική. Με αξιοσύνη όμως και ταπεινότητα. Χωρίς έπαρση και χωρίς να λένε σε κάθε χωριό του νησιού ότι είναι «κολλητοί» του προέδρου. Επιτέλους! Σιχαθήκαμε μαυρογιαλούρους και πολιτικάντηδες. Σιχαθήκαμε κολλητούς και «τίποτες». Ας τα ακούσει επιτέλους ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον πιστέψαμε και δεν θέλουμε να δούμε τα ίδια λάθη ξανά.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Φυρίγος